Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne jó ötletetek, hogyan segítsek a barátnőmnek?
Figyelt kérdés
Eltelt több mint egy év mióta szakított a barátjával, és azóta teljesen begubózott.
Próbáltam a nevében ismerkedni, de sem időm nem volt annyi, meg attól is féltem ha össze is hozom a randit, akkor is megharagszik, hogy miért..!
Az ismeretségi körömből akiknek bejött, őket lepattintotta. Még eleinte meg is értettem, de enni ideje siratni azt a bunkót.
Nem tudnátok ötleteket adni, hogy segítsek?
(Eléggé visszahúzódó, nem túl nyomulós típus. Bulikba sem nagyon szeret járni. Inkább a nyugisabb, értelmes kategória.)
2012. febr. 23. 18:48
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem tudsz segíteni. Majd ő megnyílik, ha akar, de ha ráerőszakolod a pasikat, azzal nem érsz el semmit.
Legyél mellette, aztán ha van kedve ismerkedni, segíts neki.
2/3 anonim válasza:
ne erőltesd (pláne ne a nevében), meg úgy fogja érezni, hogy sajnálatból akarsz rajta segíteni, majd túlteszi magát rajta, max azt érd el, hogy eljárkáljon veled valamerre, de ne hívj pasikat oda, jönnek maguktól
3/3 anonim válasza:
Próbáld meg elhívni néha bulizni, szórakozni, akár a barátokkal csapjatok egy HB-t vagy ilyesmi. Egy kis lazulás a haverokkal még nem ártott meg senkinek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!