Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rám mosolyog, jelent valamit?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akit már régebbről ismerek, régen beszéltünk egyszer, utána csak köszönünk egymásnak mikor látjuk egymást, nem elegyedtünk bele mégegy beszélgetésbe. De mikor köszön, mindig tök aranyosan rám mosolyog, mikor nem láttam meg véletlen, akkor keresett a tekintetével, majd mikor megláttam és köszöntem, ismét széles vigyor xD Egyszer beszéltünk, azóta is mindig mosolog. Szimpatikus lehetek neki? :D2012. febr. 22. 17:15
11/12 anonim válasza:
Szimpatikus lehetsz neki de' Nem biztos, hogy akar valamit. Egyszerűen csak kedves lány is lehet. Mivel beszélgettetek köszönt, ezért keresett a tekintetével. Ismerek ilyen lányokat és minden ismerősüknek így köszönnek, ebben semmi különleges nincs. De ha neked szimpatikus akkor hajrá, próbáld meg! Nem vesztesz vele.
12/12 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. febr. 28. 07:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!