Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kis tinicsajok tetszenek, hogy lehetne megoldani?
Figyelt kérdés
20 éves srác vagyok, de a 14-16 éves kis tinicsajok tetszenek(eddig idősebb nőim voltak), nem tudom, hogy nyomuljak rájuk pl. egy buliban, mert elég magas vagyok (2 méter 90 kg) és normálisan nem tudok velük táncolni, ha meg megpróbáltam olyan volt mintha félnének tőlem vagy nem tudom...
Sok nekik ez a kor- és magasságkülönbség? Engem nem zavarna ha 20-30 centivel kisebb nálam, de mit lehetne tenni, hogy összejöjjön velük valami?
2012. febr. 19. 19:10
11/11 Zajecer válasza:
Nos a 16-al nincsen baj, próbálj magasabb lányokra utazni, ma már azért jellemző, hogy magasabb csajokkal is összefuthat az ember egy egy szórakozóhelyen. Hidd el, hogy sokan szeretik a magas srácokat. De ami talán még jobb keress olyan lányt aki fiatalos, rengeteg korod béli csaj van aki nem néz ki még 18-nak sem. Másrészt ha komoly kapcsolatot akarsz, 20 év alatt nem hiszem, hogy találsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!