Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sms-ben hogyan mondjam meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sms-ben hogyan mondjam meg neki? Help!

Figyelt kérdés

Van egy srác akibe nagyon szerelmes vagyok,de ő nem tudom mit érez.Mert már régebben úgy vettem észre hogy tetszek neki,de mostanában kerül:(

De én nem tudom elfelejteni..

Nem akarom magam leégetni,meg kellemetlen helyzetbe hozni.

Sms-t szeretnék írni neki h meg mondjam neki hogy érzek iránta valamit.

csak nem tudom mit írjak.nem akarok nagyon tolakodó lenni.

2009. jún. 4. 22:15
 1/6 anonim ***** válasza:
70%

Ennyire alap dolgot nem tudsz írni?

" Szia, hogy vagy? Múltkor láttalak a barátaiddal, és nagyon tetszett ahogyan nevetsz, de nem akartam odajönni, megzavarni titeket. Egyébként rendes fiú vagy :):) Puszi "

Kész is.

2009. jún. 4. 22:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
hát én csak azt tudom mondani nem tudok komolyan venni egy smses szerelmi vallomást... az olyan semmilyen, menj és beszélj vele inkább, aztán lesz ami lesz.
2009. jún. 4. 22:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia:)

hát figyelj...szerintem semmiképp ne írj neki sms-t egyenlőre.Valahogy bizonyosodj meg róla hogy mit is gondol rólad.Valaki által..közös ismerős,barátok stb :) mert tényleg kellemetlen lenne "besülni" Én jártam már így,hogy így kiadtam magam...de nem szabad.Lehet konzervatív gondolkodás,de a fiúnak kell lépnie.A mai pasik megszokták h már a lányok lépnek meg ilyesmi.Szóval ne.Lehet hogy fél..de akkor ne így add meg neki a lökést:) Mennyire vagytok jó viszonyba?köszönőviszony megvan?:) kérlek írj nekem néhány sort.Sulitársad? ilyesmi kérdésekre a választ szeretném látni,és akkor talán jobban tudnék segíteni.Bár itt a nyár...:D nem is tudom:D na mindegy,mesélj és segítek :)

2009. jún. 4. 22:21
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem szerelmi valómást szeretnék!!!

Találkozni nem igen tudunk.De régebben volt köztünk egy bizonyos "vonzás"

Ás nem tudom hogy most marat neki-e valami.

Hogy úgy mondjam szerintem nem kezdeményezős fajta.Sőtt egyáltalán...

2009. jún. 4. 22:23
 5/6 A kérdező kommentje:

Régebben majdnem megvolt a csók is.Szóval jóban voltunk.

De most mintha kerülne..nem értem

Mondjuk nem rég lógtunk együtt és normális volt.

2009. jún. 4. 22:25
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem csak nem tudja hogy mit érzel vagy hogy mit érez ő.. beszélj vele és derítsd ki ;)
2009. jún. 6. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!