Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írjak rá facebookon arra a lányra aki nagyon tetszik de még nem beszéltünk soha sem?
Sehogy ne írj rá, hanem menj oda egyenesen hozzá és mond el neki.
Azt a rohadt pofakönyvet meg hagyd a fenébe.
Szia!
Hát ha te is tetszel a lánynak,akkor egyszerű dolgod van,(gondolom akkor ő is várja, hogy meg tedd az első lépést,így Facebookon keresztül is)egy ,,hogy vagy?" mondjuk így elsőre megteszi!
,,Hogy telt a hétvégéd?;Mit fogsz csinálni vasárnap?"
Ezek után gondolom már a lány is fog kérdezni és kész is az első virtuális beszélgetésetek! ;)
Sok sikert!
Tényleg jobb lenne élőben,de hátha így könnyebb lesz és egyetértek az előttem válaszolóval,ha te is tetszel neki,akkor ,,szinte mindegy" hogy mit írsz,örülni fog.
HAJRÁ!
Hát én a mostani barátomra facebookon "írtam rá"... :D
Tesóm emlegette egy játékkal kapcsolatban amivel énis játszom, meg láttam osztályképükön (tesóm osztálytársa) és szimpi volt, megkérdeztem bátyámtól a nevét, elmondta, és mivel napokig az járt a fejemben gondoltam mért ne? :D Megkerestem és ráírtam...4 nap után találkoztunk, aztán 4. tali és sok sok webkamerázás után kb 3 hét kellett hogy összejöjjünk :) :D
Ennek már 1 éve és 4 hónapja :D
15l 16f :D
Ja a lényeg maradt ki... :D
Valami hülyeséget írtam neki hogy "héé te tesóm osztálytársa vagy :D (tudom ennek az üzenetnek semmi értelme...de muszájvolt :x)" aztán visszaírt egész hosszan hogy hátigen, nemis tudta hogy van huga stb... :D
tehát ha a másik fél is akarja, mindenképp kezdődni fog egy beszélgetés még egy ekkora hülyeségből is amit én írtam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!