Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zoli xD kérdése:
Az nagy baj hogy még nem volt barátnőm?
Figyelt kérdés
13/f2012. febr. 18. 00:27
1/17 anonim válasza:
Az nagy baj, hogy még nem volt barátnőm?
19/F
2/17 anonim válasza:
igen, én 13 évesen már házas voltam.
3/17 anonim válasza:
A 7 éves unokámnak már volt, de nekem 80 éves létemra még egy sem. Szűz vagyok és nem vagyok meleg. hogy honnan van a 7 éves unokám, azt meg ne kérdezd.
Nem ciki.
4/17 anonim válasza:
Az a nagy baj, hogy 13 évesen nem alszol fél 1kor.
5/17 anonim válasza:
Hogy a macska rúgja meg, ez tarthatatlan, hogy képzeled ezt te büdös kölök?
6/17 anonim válasza:
Ajjaj, nagy a baj :/
Szerintem kezdj belenyugodni, hogy egyedül öregszel meg :C
7/17 anonim válasza:
Az nem baj!!! az a krvanagy baj h holnap nem fogsz tudni felkelni h megnézd a matinét mert itt lógsz a felnőttek közt hajnalok hajnalán!
8/17 anonim válasza:
lol.
Mi anno, amikor 13 évesek voltunk, ilyenkor már aludtunk, és a tanuláson járt az eszünk...
Dugni még nagyon ráérsz...
9/17 anonim válasza:
Csak Te vagy az illetékes ennek eldöntésében. Hiszen Te érzed, hogy mennyire akarod, és mekkora baj az Neked, hogy nincs.:)
10/17 anonim válasza:
Az lenne nagy baj ha nem tudnád a szorzótáblát te kis hólyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!