Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez jelentheti azt, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jelentheti azt, hogy a lány tetszik a fiúnak? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Egy osztályba járunk, mindketten 15 évesek vagyunk. A fiú sokszor szokott nézni, ritkán órán is, de inkább a szünetekben, van, hogy mosolyogva néz rám. A múltkor volt egy ablakfestőverseny a suliban, és mondta, hogy nagyon szép lett, amit festettem. Párszor már beszéltünk, de ritkán szoktunk, mert ő általában a barátaival hülyéskedik a szünetekben. Hogyan mutassam ki, hogy nekem is tetszik ő? A szünetben én is bámuljam? Vagy miről beszélgessek vele?

Köszi a választ.:)

2012. febr. 15. 19:54
 1/9 anonim ***** válasza:
bármiről, ami eszedbe jut, aztán fokozatosan komolyabb témák is előjöhetnek.
2012. febr. 15. 19:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Probalj meg vele beszelgetni, kapd el szunetbe.. kerdezoskodj feloel..:) vagy menjetek egyutt haza.. veletlenul :P.. aztan ezek utan mar konyebben fog menni.. csak a kezdes nehez>:)
2012. febr. 15. 20:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Azért ne magyarázz jelet mindenbe! Egyébként mosolyogj rá és keresd a szemkontaktust. 8-os vagy 1-ősök vagytok?
2012. febr. 16. 14:32
 4/9 A kérdező kommentje:
9.esek vagyunk. nem magyarázom be magamnak (vagyis sztem nem), mert eddig nem is tetszett, amíg nem kezdett el bámulni, addig szinte észre se vettem.. de most, hogy már az egyik barátnőm is észrevette, hogy nézni szokott ez a fiú, valahogy felfigyeltem rá, és nem tudom miért, de megtetszett ez a fiú..:)
2012. febr. 16. 16:59
 5/9 anonim ***** válasza:
3. vagyok és most hogy elolvastam, amit írtál, erre jutottam: KÖZELEDJ FELÉ! Ne legyél túl rámenős, de azért ne kerülj se barátzónába. Inkább nem írom le a koromat, mert meglepődnél...
2012. febr. 16. 18:53
 6/9 A kérdező kommentje:

utolsó válaszoló:

köszi a választ:) kíváncsi lettem, elárulod a korod?:D

2012. febr. 16. 21:14
 7/9 anonim ***** válasza:
11/f
2012. febr. 16. 21:27
 8/9 A kérdező kommentje:
tényleg kicsit meglepődtem..:)
2012. febr. 16. 21:30
 9/9 anonim ***** válasza:
De idén leszek 12! :D
2012. febr. 16. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!