Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Irtó sok a 12 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Irtó sok a 12 év korkülönbség?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, 1 éve van barátom, mostanában nagyon elhidegültem tőle, nagyon sokszor megbánt, van hogy iszik a haverjaival és utánna aranyos meg minden, de ezt nem birom elviselni, hogy egyszer ilyen, egyszer-olyan. Rengeteget vitázunk, már nem is tudom h van e értelme.. 3 NAPJA (:D) megismertem egy pasit.. először csak msnre vett fel, de még aznap este felhívott, találkozni akart velem még hétfő éjszaka:D. mondtam neki, h nem, esetleg holnap. tegnap találkoztunk is, csak beszélgettünk, irtó aranyos és figyelmes. fogta a kezem és simogatta az arcom, nagyon jól esett de borzasztó lelkiismeret furdalásom volt/van. ma felhívott h nem-e találkoznánk mert nagyon szeretne látni, találkoztunk ma is, de ma véletlenül kicsúszott a számon h másként közeledek felé vagyis érzem h vmi nem ugy megy ahogy kéne. aztán kérdezte h adhat-e egy puszit az arcomra:D egy ideig néztük egymást aztán megcsókolt. én nem tudom mit tegyek, nagyon rosszul érzem magam, de nem tudok egyről a kettőre jutni. a másik...a barátnőmmel nagyon jóba van ez a pasi, állandóan hívogatja és mostmár ez is bánt, de nem tudom mit érzek, és nem tudom mit tegyek...

A legnagyobb problémám pedig az, hogy a pasi...: 27 éves :$ :$ :(((((((((((

2009. jún. 3. 22:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Le fogtok pontozni, de nem érdekel.

Iszonyúan veszélyes játékot játszol szerintem. Főleg ami ebből az utolsóból lejött.. Nem azért, de eszembe sem jutna egy 3. randi előtt külön szólni a lánynak, hogy légyszi gyere már szoknyában. Szóval nagyon vigyázz vele és légy óvatos, mert vannak őrült emberek!

2009. jún. 4. 16:22
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek! Nagyon vigyázz vele! Szerintem nem kellene ezzel a pasival foglalkoznod, mert a szexen kívül mást nem nagyon akar tőled valószínűleg. Én úgy látom, a barátodat nem szereted már..Szakíts vele (is) és keress egy hozzád illő 16-18 éves pasit!
2009. jún. 4. 17:11
 13/19 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, egyértelmű, hogy mit akar ez a fickó: csak szexet. és azt hiszem, az is egyértelmű, hogy te mivé válsz, ha engedsz neki.
2009. jún. 4. 19:19
 14/19 A kérdező kommentje:

igazad van utolsó válaszíró és mindenkinek aki írt.

nem rég hozott haza, és megbeszéltük ezt az egészet h egy ideig nem beszélünk. és csak barátok leszünk..

borzasztó rosszul érzem magam...mintha ezer éve ismerném és el kéne hagynom... de majd kiheverem ezt is..

köszönöm válaszaitokat

2009. jún. 4. 20:46
 15/19 anonim ***** válasza:

Jól van.

Ez az ezer éve ismerem-érzés csak érzés, vigyázz vele. Tetszik neked, imponál neked, az talán még inkább, hogy 27 évesen tetszel neki, mint 16 éves lány.

A másik meg: olyan nincs, hogy csak barátok. Ha 120 kiló lenne és egyáltalán nem tetszene, akkor talán. De egyébként soha. Főleg így nem, hogy tetszik, bár ma még nem történt semmi. Én továbbra is óva intelek, mint náladnál sokkal tapasztaltabb nő. keress inkább egy fiút a te korosztályodból, és éld át vele a te korosztályod örömeit, szépségeit, bánatait és problémáit!

2009. jún. 4. 22:01
 16/19 A kérdező kommentje:

köszönöm. teljesen igazad van!

most hívott barátnőm, hogy látta őt két csajjal...na és ilyenkor mit gondoljak?:(((

azért sírok mert teljesen belehabarodtam vagy csak mert rosszul esik?! nemtudom eldönteni, de azt tudom h rossz nagyon

2009. jún. 5. 20:41
 17/19 anonim ***** válasza:

Na látod. neki mindegy, hogy te vagy más, nem a személy tetszik neki, hanem az, hogy két melle meg egy vaginája van. Te lettél volna a 125. strigulája.

Belezúgtál. Ennyi, ettől nem áll meg a világ. A te korodban én is hihetetlenül gyorsan belezúgtam akárkibe, aki csak egy kis figyelmet szentelt nekem. Aztán ugyanolyan gyorsan ki is zúgtam belőle, amint kikerült a látókörömből. Te is túl fogod élni, még akkor is, ha most nehéznek tűnik. Később visszanézve már nem lesz az.

Tereld el a figyelmedet! Ne hagyd magadnak, hogy ezen a pasin rágódj: nem érdemli meg. Aztán kutyaharapást szőrivel: keress magadnak egy rendes fiút a te korosztályodból.

2009. jún. 6. 10:05
 18/19 A kérdező kommentje:
:) így lesz :)
2009. jún. 6. 13:45
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem megy, nem birom elfelejteni..:((((
2009. jún. 11. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!