Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnék egy csajt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék egy csajt szerezni? (14F)

Figyelt kérdés
Csak mert eddig egy sem volt, és kéne egy (mielőtt meghalok), ami nem könnyü, mert énbelőlem kb. tényleg csak egy van! De kb. nem nagyon kellek senkinek.
2012. febr. 11. 22:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ne is haragudj de a lányok válogatósabbak is mint a fiúk...ez így van és még csak olvasni sem kell mert ez igy van, ez ,,tapasztalat,,

17/F

2012. febr. 11. 23:11
 12/20 anonim ***** válasza:
nekem meg az tapasztalat h lenéznek, meg minden (nem, nem vok szőke) meg ha mondok vmi hülyeséget akk mondják h festett barna vagy? meeg ilyenek, há nagyon szép mondhatom, kb mindenki ezekkel ön, amikor ök mondnak hülyeséget akk meg aztmondják h mindenki hibázhat...grat.
2012. febr. 11. 23:14
 13/20 A kérdező kommentje:
Hát szerintem a fiúk válogatósabbak.
2012. febr. 11. 23:16
 14/20 anonim ***** válasza:
Köszönöm:DD sztemis.
2012. febr. 11. 23:21
 15/20 anonim ***** válasza:

Ez gyakori tévedés de én se tudok mi mást csinálni mint általánosítani, ez sajnálatos, igen de ez olyan 50-50 arány...

17/F

2012. febr. 12. 00:06
 16/20 anonim ***** válasza:

Még jó, hogy válogatunk! A piacon sem a rohadt almákat válogatod össze magadnak,nem? NA, meg egyfajta fajfentartási ösztönből adódóan a legjobb utódókhoz a legjobb hím kell....egy satnya, életre képtelen kiesik a pikszisből.

23N

2012. febr. 12. 09:51
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Meg hát a pasiknak fontosabb hogy milyen a csaj, hiszen mindig arról beszélnek, hogy de jó a segge, meg milyen nagy a melle, meg szép a haja az arca meg mittomén. A csajoknak max jóképű, meg izmos...
2012. febr. 12. 11:27
 18/20 A kérdező kommentje:
hát az utóbbi az eléggé igaz. :/
2012. febr. 12. 11:38
 19/20 anonim válasza:
Na de most itt ne hallgass azokra akik azt mondják várj vele mert csak 14 vagy!! 14 vagy manapság az nem kevés mint ahogy mondják,nem mondom,hogy sok de csajozni már lehet!! Nekem is vannak olyan gondjaim,hogy megyek a buszon és látom,hogy direkt mosolyog a csaj mikor rám néz meg közelebb ül,de még se merem megszólítani és pedig sztem ha megszólalnék tuti jó lenne!
2012. febr. 21. 20:39
 20/20 anonim válasza:
na most nem olyan könnyű se a lányoknak se a fiuknak mert igaz szerelemnek kell lennie és nem a mezőfi dominika irja hanem a mezőfi milán
2017. máj. 15. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!