Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 évesen túl fiatal vagyok a szerelemhez? kretének kíméljenek, korombeli vagy egy kicsit idősebbek válaszát várom
Szóval az a szitu, hogy 13 éves vagyok, és van egy ''pasim''. Osztálytársam, nagyon rendes srác, és a szüleim szerint is OK. Gyakran szoktunk találkozgatni, és...bevallom, elcsttant már az első casók is. Szerintem minden rendben van velünk, de sétálás közben gyakran látok idős néniket/bácsikat, akik nagyon rosszallóan néznek ránk. És a nagymamám szerint se normális, ha valaki ennyi idősen ''jár'' valakivel.
Nagyon szeretem a fiút, és ő is engem. Mi legyen?
Én is 13 éves vagyok és szerintem semmi baj nincsen azzal,hogy van barátod..és ha igazán szeretitek egymást és megbíztok egymásban akkor ne érdekeljen más mit gondol/mond...nekem 11 évesen volt először 'barátom' és nem is bántam meg mert tényleg igazán szerettük egymást semmi komoly pl: szájra puszi,kézfogás...amúgy meg a nagymamáknak ez a dolguk,hogy aggódjanak ha már én is meg te is nagyobbak leszünk akkor is aggódni fognak mert mégis
mi az ők 'kicsi unokáik' maradunk..és ez így van rendjén.
szerintem is legyetek együtt. :) még együtt vagytok, ugye?
13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!