Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Ti szerintetek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti szerintetek egy DISCO-ban hogyan kellene egy fiúnak közelednie?

Figyelt kérdés

"Jönnél velem táncolni?"

"Meghívhatlak valamire?"

Általában gondolom ez szokott lenni, de én azt hallom, hogy ez nem igazán jó. Akkor hogyan tudassam egy lánynak, hogy tetszik nekem?

2012. febr. 11. 13:27
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem árok discoba.
2012. febr. 11. 13:27
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig ez az,ami teljesen rendben van. Erre tudok válaszolni. A válasz előtt mondjuk még be is mutatkozhatnál.

Azok az undorítóak, akik csak úgy odamennek és elkezdenek fogdosni, miközben táncolsz. Fogalmam sincs honnan veszik ehhez a bátorságot egyes emberek.Az ilyeneknek mindig beszólok, de aki normálisan kérdez, az normális választ is kap.

2012. febr. 11. 13:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha tényleg tetszik és nem csak megdugni akarod akkor először táncoljatok aztán ne egyből a szájába akarj mászni... :) Hanem hívd el üljetek le, gondolom minden szórakozóhelyen vannak ilyen fotelek. Beszélgessetek, ismerkedjetek. :)
2012. febr. 11. 13:33
 4/10 A kérdező kommentje:

Általában az szokott lenni, hogy "Most nem megyek, mert itt vannak a barátnőim." Ha elutasítanak, akkor megyek tovább.

Nekem már nem egy nő mondta, hogy nem küzdök értük. De ezt lehet akárkire mondani.

pl. Ha egy nő azt mondja egy férfinak, hogy nem kellesz, de azt is várja/szeretné, hogy küzdjenek érte.

De én úgy vagyok ezzel, hogy azt mondta nem, akkor nem. Erre meg biztos azt gondolja: "Az első elutasításra elment, nem is gondolta komolyan." Akkor meg mi a fenét kellene csinálni? Ha nyomul valaki az a gond, mert mit képzel magáról, ha nem nyomul az a gond, mert nem gondolja komolyan.

2012. febr. 11. 13:36
 5/10 anonim ***** válasza:
ez szerintem teljesen oké. nem kell túlspilázni. :)
2012. febr. 11. 13:45
 6/10 anonim ***** válasza:

Aki elutasít és utána várja, hogy meghódítsák, az nem hiú és nem nőies, hanem egész egyszerűen egy f*sz.

Nem kell vele foglalkoznod, érdekes módon én és más nőtársaim ismerjük a szavak jelentését, az igent is és a nemet is.

Azt pedig ne csináld, hogy elutasít és tovább nyomulsz, én ilyenkor mindig megkérdezem, hogy a nemnek melyik része nem volt világos. Szóval nem mindenkinél mást jelentenek a szavai.

Menj tovább, lesz, aki igent mond.

2012. febr. 11. 13:51
 7/10 anonim ***** válasza:

A meghívhatlak valamire az picit nyomulós dolog. Könnyen az jöhet le belőle a nőnek, hogy le akarod itatni. Szóval ilyennel biztos nem kezdenék.

Ha valaki nemet mond, de nem határozottan akkor még meg szoktam próbálni mégegyszer, de többet nem. Nem fogok 4 nemet megvárni egy igenig ugyanannál a nőnél. Nem azért megyek, hogy alázzam magam hanem, hogy táncoljak.

Ha valaki asztalnál ül akkor odaülök én is. Beszélgetünk aztán elhívom táncolni. Fontos, hogy mondd ki ami eszedbe jut (azért egy picit gondolkozz előtte :D), mert sokkal sikeresebb aki beszél is és nem csak kérdezget.

Gyakorlatilag ezerszer jobb egy ilyen beszélgetésből indítani, mint a tánctérről. A tánctéren van szemezés, de ritkább, mert amikor villog a stroboszkóp és a lányok dobálják a hajukat össze-vissza miközben a barátnőjükre figyelnek akkor nem biztos, hogy annyira figyelik a környezetüket. Ilyenkor általában ennyivel kezdeményezek: "Egy tánc ?" (mosoly, kéznyújtás[tenyérrel felfelé, táncra invitálás, mielőtt valaki azt hinné kezet akarok vele fogni :)]).

Italra akkor hívok meg valakit, ha tánc közben látom, hogy ő is vonzódik hozzám.

Végül pedig két dolog amit nagyon nem szeretek. Ha egy lány a barátnőjével táncol, mert nehezebb őket elszakítani egymástól. A másik meg amikor játszanak veled. Szépen elhitetik veled, hogy milyen szuper lesz az este (nem kell feltétlen szexre gondolni), gyönyörű lány, különleges, más mint a többi, nagyon jól halad vele minden aztán mégse :)

Egy ilyen az egész estét el tudja rontani, mert akkor már biztos nem érdekel más.

20F

2012. febr. 11. 14:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Ja igen... A siker titka, hogy leperegnek rólad a nemek és mész utána egy másik nőhöz. Mondjuk ez attól függ, hogy mennyire komolyak/komolytalanok a szándékaid. Az, hogy egy buliban felszedsz egy szexi lányt és valami lesz köztetek (testileg) az kellő önbizalom és egy megfelelő buli mellett mondhatni garantált, de egy olyan nőt találni aki valóban érdekel az már egyeltalán nem.
2012. febr. 11. 14:28
 9/10 anonim ***** válasza:

Érdekes, hozzám oda szoktak jönni a csajok a szórakozóhelyeken, nem én megyen oda hozzájuk...

Így nincs ilyen problémám, hogy hogyan szólítsam meg őket.

De legalábbis rám mosolyognak, adnak jeleket. Szerintem te is kapsz egy este tíz csajtól jeleket, csak éppen nem figyelsz, és azon görcsölsz, hogy éppen azokat akarod becserkészni, akik rád se mosolyogtak, rád se néztek, jeleket sem adtak. Járj nyitott szemmel. A csajok kezdeményeznek, hidd el, csak követni kell őket.

Ha odalépsz elé, rámosolyogsz és közlöd, hogy tetszik neked, nem pedig italra akarod meghívni, akkor simán összejön veled bárki.

Feltéve, hogy tetszel neki. Ha nem tetszel, akkor fejre is állhatsz, nem fog összejönni.

2012. febr. 11. 21:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszel neki akkor is van esélyed, ha a személyiséged nagyon megnyerő.
2012. febr. 24. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!