Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik valamit vinni?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel nemrég megismerkedtem, de még nem találkoztunk azon kívül, hogy megismerkedtünk.Hétvégére elhívott hozzájuk, főzésre.Kérdésem az lenne illik e ilyenkor valamit vinni, esetleg rákérdezzek a lánytól?Illetve az is megfordult a fejembe, hogy a lánynak viszek valami apróságot, mi a véleményetek?2009. jún. 2. 19:52
1/6 anonim válasza:
sztem vigyél vmi nasit meg üditőt,esetleg piát,de kérdezd meg azért tőle is...:):)
2/6 anonim válasza:
Egy elegáns doboz bonbont illik ilyenkor vinni. :-)
3/6 anonim válasza:
esetleg kérdezd meg minek örülne:)
nem feltétlen kell
4/6 anonim válasza:
most ha vki főzésre megy-gondolom bográcsolás-akkor miért kellene bonbont vinni?????o.O
5/6 anonim válasza:
Esetleg ha tudod, h mi lesz a menü, vihetsz hozzá vmi italt. Bort, vagy ilyesmit.
6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok
Szerintem van aki nem értette meg teljesen a kérdést:)Bon-Bon-t nem a vacsihoz akkarok vinni.
Elsősorban az lett volna a kérdés, hogy valami űditőt vagy stb, illik e vinni(amit mindenki lát, hogy viszek)?!
Másodsorba azon gondolkodom, hogy magának a lánynak vigyek valami kis ajándékot, kis plüss állat, vagy valami kis apróságot(erről csak ő tudna, nem a tőbbiek előtt adnám oda)?!
Bort nem akarok, mert még a végén azt hinnék le akarom itatni a lányt.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
2009. jún. 2. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!