Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mia vagyok 15 éves nemrég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mia vagyok 15 éves nemrég megismertem egy fiut igaz még csak egyszer taliztunk. Mit néz meg egy fiu elöszőr egy lányon?

Figyelt kérdés

Szerintetek ha egy fiu megdicséri akarkötőmet , vagy szó nélkül hoz nekem üditőt, és behív a " szobájába" játszani ...""(kártyázni) akkor jelenthet valamit?

mia 15

2012. febr. 8. 14:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Ingyen üccsi!!!
2012. febr. 8. 14:58
 2/5 anonim válasza:
igen amúgy aszemet hajat arcot de ha 15 felett van mellet,feneket
2012. febr. 8. 15:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi.Örülök h valaki érteles válaszokat ad.:)
2012. febr. 8. 15:16
 4/5 anonim ***** válasza:
szem+haj, arc, alak. de a kisugárzás és az összhatás a lényeg az "felülírhatja" az előzőeket. ismerek olyat aki külsőre nem a zsánerem, de mégis vonzónak találom. Lehet kicsit nyers leszek, de szerintem csupán annyit, h tolna mint a lopott biciklit és adna egy vetkőzős pokert :D:D
2012. febr. 8. 15:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez egy elég összetett kérdés, a fiúk sem egyformák, én nálam például első az arc, a mimika, aztán az, hogy mennyire érzem magam jól a társaságában, ezután a többi ami fel lett sorolva. 16F
2012. febr. 8. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!