Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen nagy különbség lenne a külföldi és a magyar lányok között?
A magyar lányok azt hiszik pótolhatatlanok, ezért bárkit megszivatnak...
vagy csak nekem nem volt szerencsém.
Csak egy kérdés: Mely országokban jártál kérdező? Mert nem mindegy, hogy Norvégia vagy Ukrajna. :D
Egyébként ott is vannak hülyék, nyugodj meg... Csak idő kérdése, és találkoztok. Bár lehet, ott, ahol te vagy, a kerítés is aranyból van, f*sztudja. :)
Én is azt tapasztaltam, hogy mikor német cserediákokkal ismerkedtem, nagyon kedvesek, mosolygósak voltak és bármiről lehetett velük beszélgetni, mosolyogva válaszoltak, erre fel, ha egy magyar lányt szólítottam le, vagy nem volt kedve ismerkedni vagy foglalt volt, vagy nagyon durván elküldött a fenébe.
Pedig higgyétek el kedvesen kezdeményeztem és be is mutatkoztam, de még annyi illem sem szorult beléjük, hogy köszönjenek, tisztelet a kivételenek.
Most így átgondolva, azon filózom, hog ykimegyek külföldre és hozok haaz valami szép lányt, aki nem csak külsőre szép, haenm jellemre is.
Elegem van a sok csalódásból, már most olyan szinten vagyok, hogy nem is merek magyar lányokkal ismerkdeni, mert úgy elvették az önbecsülésemet.
Magyar lányként tanúsíthatom, hogy azért vagyunk "agresszívabbak" a lekoptatás terén, mert a (legtöbb) magyar pasi egy büdös bunkó, vagy férfiatlan kis taknyos (hiába 30 éves pl.). A külföldi férfiak tisztelettudóak, nem úgy néznek rád, mint egy darab húsra, aki csak b@szni jó, nem hímsoviniszták, lovagiasak, intelligensen udvarolnak, nem nyomulósak, és még sorolhatnám. Úgyhogy ha talán a magyar pasik változtatnának az "udvarlási" szokásaikon, a magyar lányok sem lennének velük bunkók.
(Természetesen a fent felsorolt dolgok sem az összes külföldire vonatkozik, de a legtöbb, akikkel összefutottam, az ilyen) Arról nem is beszélve, hogy ők el tudják fogadni, ha udvariasan visszautasítod őket, míg a legtöbb magyar pasi azonnal elkezd bunkózni.
Természetesen most is ki kell jelentenem, hogy tisztelet (az igen kevés) kivételnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!