Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszéljünk az első randin?
A fiú 17,én 14.Egy étterem-sörözőbe megyünk.
Rakjak szájfényt,vagy az az ivásnál úgyis lejön?
Hogyha jól sikerül minden,barátok,vagy akár többek leszünk,meghívhatom a ballagásomra,vagy az még korai?:S
Előre is köszi a segítséget!
Hát szájfényt attól még lehet rakni, hogy lejön :)
Szerintem a ballagásodra meghívni kicsit még korai lenne, lehet hogy elijesztenéd.
Az meg hogy miről beszélgessetek, az ilyet nem kell megtervezni, ezek majd ott jönnek.
Hajrá :) csak ügyesen!
Beszéd: kérdezd mit tanul, milyen tanuló, szeret e tanulni? Esetleg szóba jöhet még akár a puskázási módszerek is, azon legalább jókat derültök. Mik a további tervei, akar e továbbtanulni, ha igen hol? Fél e az érettségitől? Szakmát akar e csinálni, ha igen, mit? Van e testvére, ha igen lány, fiú, hány éves, hogy hívják, mit csinál? Kijön velük? Szüleivel kijön? Külön szobája van? Milyen a környék ahol lakik? Van állata? Ha igen milyen fajta, hogy hívják, mit szoktak együtt csinálni, ha nincs akkor miért nincs, szeretne e? Hova szokott járni bulizni, szórakozni? Mit gondol a mai divatokról pl emo vagy a plázalányok? Általánosságban mit szeret, moziba járni, sportolni? Mit sportol, jár e mondjuk meccsekre, vagy télen korizni stb? Végeláthatatlanul hosszú a lehetséges témák száma...
Szájfényt szerintem felesleges, ivásnál úgyis lejön, hacsak nem kérsz szívószálat az italodba.
Ballagásra simán meghívhatod ha akarod, de ilyen friss ismeretségénél a ballagás utáni ebédre nem illik!
Huhh amit a második válaszoló leírt...hát.. kicsit sokkolna ha ezt a sok kérdést mind feltenné egy srác nekem az első randin.Úgyérezném magam mint egy kihallgatáson:D Gondolom valahonnan ismeritek egymást, nem csak leszólított az utcán, h "hello, holnap egy tea a xy étterem-sörözőben:D", pl ha suliból ismered akkor igen, a suliról kezdődik a beszélgetés, ha mittuomén lovagló óráról akkor arról, ha vmi sport kapcsán ismered akkor arról és utána megy magától az egész, nem kell ennyire rápörögni. De sztem nagyon frusztráló lenne rögtön kihallgatni h és milyen környéken laksz, és különszobád van és milyen és hány szoba van a házatokba...kb uristen:D ezt felejtsd el sztem.
19/L
Szerintem a suli témát hanyagoljátok.
Rakj szájfényt, nem baj ha lejön, vigyél is magaddal, mert utána a mosdóban megigazíthatod.
Ne tegyél fel túl sok kérdést szerintem, hagyd a fiút is érvényesülni:)
Étterem-sörözőbe nem csak sör van.Tonikot ittunk,jól elbeszélgettünk.Anyáékkal nem tudok beszélni,mindig azt mondják,csináljak úgy,mintha itthon se lennék...
Köszi a válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!