Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy lány pontosan mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány pontosan mikor szokta csavarni a haját?

Figyelt kérdés

Kb 15-16 éves lányokat kérdeznék leginkább. Figyelemfelkeltés miatt? Esetleg ez egy jel, hogy a fiú bejön nekik? Vagy csak zavarba jönnek, és nem feltétlenül tetszik nekik a fiú?

Ja és lányok, direkt csináljátok ezt a hajcsavarást,vagy ez valami reflex, ösztön?

(F/16)

2009. jún. 1. 17:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
én nem szoktam csavargatni, maximum csak nézni a végét hogy mennyire töredezett..egyik ismerösöm viszont szó szerint állandóan csavargatja, sztem ezmár nála vmi reflex..sztem ez mindenkinél mád..
2009. jún. 1. 17:14
 2/8 anonim ***** válasza:
mád=más
2009. jún. 1. 17:15
 3/8 anonim válasza:

Sok mindentől függhet, hogy mit akar vele közölni. Hogyan néz rád közben? Rád néz-e? Ha igen, és utána gyorsan lesüti a szempilláját, akkor szerintem bejössz neki, csak félénk és nem mer kezdeményezni. Ha egyáltalán nem néz rád, sőt elfordul, ha tudja, hoigy ott vagy, akkor viszont szerintem ne várj túl sokat a dologtól.

Persze mindenkinek más a természete, és kicsit más a testbeszéde. Próbálj meg nyitni felé, és majd kiderül hogyan viszonyul hozzád!

Sok sikert!

16/L

2009. jún. 1. 17:17
 4/8 anonim ***** válasza:

én pl akkor szoktam csavargatni, ha ideges vagyok, de nem nézek általában senkire ilyenkor...

attól függ, mit csinál mellette, rád néz-e, kihívó-e a tekintete stb...

2009. jún. 1. 17:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Én pl akkor szoktam csavargatni a hajam, ha egyedül vagyok és zavarban érzem magam. Ez mindenkinél más. Ha közben beszélgettek, szerintem jelentheti azt, hogy bejösz neki.

L/16

2009. jún. 1. 17:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Én elalvás előtt is szoktam csavargatni. Ez van, pszichés pótcselekvés :D Ne erre alapozz, a csajok mindenféle baromságot művelnek ha tetszel nekik, feltűnő dolgokat. Ha meg nem jön be nekik egy pasi akkor nem is létezik számukra.
2009. jún. 1. 17:25
 7/8 A kérdező kommentje:
Közbe rám néz, vagy előtte-utána.
2009. jún. 1. 17:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Én spec csak azért szoktam csavargatni, hogy a loknijaim tincseit göndörebbé és különállóbbá tegyem.

Na meg ha zavarban vagyok. És ha zavarban van, akkor gondolom tetszel neki :)

2009. jún. 2. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!