Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy jöjjek össze vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jöjjek össze vele?

Figyelt kérdés
van egy srác aki felvett msnre és múltkor hat és fél órát dumáltunk és megkérdeztem hogy bír -e engem és azt mondta hogy ezek szerint.én totál bele vagyok zúgva, de nem tom hogy ő hogy érez irántam .szeretném hogy kedveljen.szeretnék vele találkozni de nem tudom hogy hogy, mert nem szeretném hogy azt higgye hogy nyomulok.hogy jöjjek össze vele?lécci segítsen valaki!!
2009. jún. 1. 12:29
 1/7 anonim ***** válasza:

ha megkérdezted h bír-e akkor már leesett neki h nyomulsz rá

17f

2009. jún. 1. 12:38
 2/7 anonim ***** válasza:
sajnos igen:S hagyd most egy kicsit, ne írj neki, hátha később majd magától fog:) egyébként személyesen is ismeritek egymást? meg hány évesek vagytok?
2009. jún. 1. 13:05
 3/7 A kérdező kommentje:
még szép hogy ismerjük egymást egy suliba járunk.de ott nem szoktunk beszélgetni.13éves vagyok ő meg 14 de nem úgy kérdeztem meg hogy bírsz -e engem.hanem mondta hogy akiket nem bír azokkal tud bunkó lenni.és én erre kérdeztem meg.mert így annyira nem nyomulós.mert velem télleg nem bunkó.sőt nagyon is kedves,am.köszi
2009. jún. 1. 13:34
 4/7 A kérdező kommentje:
jah egyébként mindig ő ír nekem, én még nem igazán írtam neki.
2009. jún. 1. 13:36
 5/7 anonim ***** válasza:

ja, így más egy kicsit. azóta is írt amúgy?:)

próbáljatok meg amúgy suliban is beszélni szerintem (pl büfében sorban álláskor,vagy ilyesmi), mert az olyan furán jön le, ha msnen jókat dumáltok, suliban meg mintha nem is ismernétek egymást:/

2009. jún. 1. 13:44
 6/7 A kérdező kommentje:
hát igen ebbe van valami.suliban csak inkább nagyon bámuljuk egymás,de mást nem igazán.ma is bejött a terembe és bámult. múltkor meg mikor rám nézett elpirult.de msn en tegnap is dumáltunk.ők fognak ballagtatni és nekünk is ott kell leni,esetleg ott beszélgethetnénk,de a büfénél se rossz ötlet.köszi
2009. jún. 2. 16:18
 7/7 anonim ***** válasza:
ha meggyőződsz róla hogy Te bejössz Neki akkor nyugodtan nyomulj :D és ahogy látom az általad megadott infók alapján bejössz nekién msn ezés közben akkor írok rá rendszeresen egy lányra ha tetszik nekem és szeretek vele csakúgy beszélgetni :D 16/f
2009. nov. 24. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!