Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnél focistákkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél focistákkal?

Figyelt kérdés
Ahol teniszezek ott mellettünk edzenek a pályán, és van mikor futni kell levezetésnek a pálya körül. és van ott egy pár helyes srác. Hogy ismerkedjek?
2009. jún. 1. 10:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

hm..:) igen,de azért előtte szeretném jobban megismerni.Mellesleg nagy focistákkal nem,mert sokat edzenek és kevés ideje marad minden másra,tehát rám is.:S

hát pl.odaköszönsz egynek aki közel van...:"Szia!Láttalak már párszor edzeni,jól játszol,és még helyes is vagy.Ritka az ilyen:)"

2009. jún. 1. 11:05
 2/15 anonim ***** válasza:
82%

én fociztam, azt vettem észre h a csajok általában leülnek valahova aztán nézik h h edzünk... van amikor megteccik 1 csaj odamek beszélni hozzá vagy valami, várd meg h ők lépjenek oda hozzád, a focisták általában nem félősek(legalábbis én nemismertem olyat) szal ha bejösz neki biztos rádfog köszönni vagy vlaami:) Ne te kezdj vele beszélgetést mert akkor csak menőzni fog a többinek h nah nézdmá énvok a csajok bálványa...tom mert énis eztscináltam xD:P

17f

3/15 anonim ***** válasza:
0%
ez olyan kb minth összejönnék e barnaszeműekkel...
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
hát ja a kérdés meg a magyarázat nemigazán hasonlít, de itt arra gondolt a leányzó h h ismerkedjen focistákkal edzés közben.)
2009. jún. 1. 11:07
 5/15 anonim ***** válasza:
60%
A focisták általában nagyképűek, pofátlanok és tapló parasztok ami épp elég ahhoz hogy sok fanatikus csajt meg lehessen ezzel a stílussal fektetni. De kérdem én, ebben mi az élvezet? Edzem, kajakozom, kondizok, igényes vagyok, jól öltözködöm, jóképű vagyok és 10szer jobban nézek ki mint akár melyik focista, de a nők már a focista szó hallatán is csöpögnek. Lányok, inkább nézzetek körül, ne csak a pályát lássátok csőlátásban :P Nem csak nézni kell hanem látni is.
2009. jún. 1. 11:32
 6/15 anonim ***** válasza:

Nekem nem jönnek be a focisták... :o

18/L

2009. jún. 1. 11:49
 7/15 anonim ***** válasza:

nekem nem jönnek be a sportolók.

vagyis tőlem sportolhat de ne ez legyen már a fő elfoglaltsága hogy izomagyú. meg igazából izmos se legyen, csak sovány legyen a srác (esetleg nagyon minimálisan izmos) meg szép, hosszú hajú, szépen sminkelt, jól öltözött, okos, jó zenei ízlésű és a lelkitársam. szóval pont olyan mint én csak fiúban. =) akkor nyerő. (most lényegében leírtam h milyen a barátom haha)

szóval mindenféle lógó gatyás izmos fazonok engem eléggé visszataszítanak.

na most nem voltam álszent és elmondtam h nekem bizony számít a külső. akárcsak a belső. ez van.

2009. jún. 1. 12:41
 8/15 anonim ***** válasza:
nah. khm. hat szerintem a focistaknal nem lehet altalanositani h izomagyu mit tudom en milyen nagykepu. meg stb. nekem 8honapig volt focista baratom. nagyon jolkijottunk minden nagyonszep es jo volt addig amig 1 kis r*banc nem allt kozenk. szoval szerintem nyugodtan kezdemenyezhetsz te is, ha nagyon bejon valamelyik. lehet ertekeli es ha pont te is bejossz neki akkor meg lehet is vmi belole. es azt sem lehet altalanositani h minden focista majd el lesz h juuj en vagyok a csajok balvanya. vannak nagyon rendes focistak is :) szoval ck hajra. sok sikert ! 17/l
2009. jún. 1. 12:50
 9/15 anonim ***** válasza:
igaza van a focista sracnak :) en sportgimibe jartam, ott eleg sok focistaval voltam joban (ezt az izomagyu altalanositast hagyjuk mar...). Szeretnek ök lenni a ferfi, tehat, ha ök kezdemenyezhetnek pl, amugy nem vesznek komolyan, csak egy-egy bulira... Volt baratom is focista, a legjobb baratom is focista, edesek, jol neznek ki, es igenis van idejük ram is. Ha eszrevesz, es tetszel neki, akkor ugyis oda fog menni hozzad. Amugy nem tudom hany eves vagy, de altalaban egy-egy bulin az ö esetükben is könnyebb ismerkedni, csak ott sem szabad egyböl összejönni velük, mert akkor a holnapi bulin mar mast szeditenek majd...
2009. jún. 1. 13:01
 10/15 anonim ***** válasza:
utolso vagyok. A kajakos sracnak: nem azert, mert ocistak-szerintem... a stilus, a kinezet, a belsö... minde egyben... igy leiras alapjan inkabb lennek veled, mint sok focistaval, akit ismerek :)
2009. jún. 1. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!