Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetetk valaha lehet nekem is vékony, alacsony, bájos arcú barátnőm vagy próbáljak összejönni nekem amúgy sosem tetsző túlsúlyos vagy csúnya lányokkal? Vagyis röviden adjak le az igényeimből?
ma 23:54
Már annyira lent az önbecsülésem, mert nem tudok senkivel sem összejönni, nem tehetek róla, hogy nem nőttem magasabb és nem vagyok hízékony típus, ezt örököltem.
Na, de emiatt sosem lesz barátnőm?
ma 00:25
nekem átlagos lány is megteszi külsőre, csak legyen benne valami vonzó, mert különben csak undor lesz belőle :S
ez a baj, hogy ennyire vannak elvárásaid. nem azt mondom hogy kezd ki egy bányarémmel, de ne csak a külsőt nézd. arrol nem tehetsz hogy alacsony vagy, én sem hogy magas (180/csaj).
de ne azt várd hogy egyből a karodba urgik egy modell. hány éves vagy amugy?
tegnap 12:10
22 vagyok, de nem utazom modellekre, ha látnád naponta milyen sok lány tetszik, nem mondanád azt, hogy annyira nagyok az igényeim külsőre...
Írta, h nem olyan nagyok az igényei!
Szerintem ha átlagos kinézettel nem sikerült eddig neked tetsző lánnyal megismerkedned, akkor nem az a megoldás, h lejjebb adsz az igényeidből. Talán a kisugárzásoddal van probléma. Vannak lány barátaid, haverjaid? Talán ők tudnának segíteni abban, hogy kapcsolatot teremts idegen lányokkal. Ahogy a 24/L írta, fontos a lazaság, bármennyire szeretnél is barátnőt, próbáld elengedni magad, a buszon pedig próbálj szemezni azokkal, akiket írtad, hogy tetszenek. Nem tudok ennél okosabbat mondani, nincs nagy tapasztalatom. Ha valaki nekem szimpatikus, próbálok a közelébe kerülni, rámosolyogni, és ha veszi a lapot, akkor ráköszönök vagy ilyesmi.
Próbálkozz ilyenekkel szerintem. Sok sikert! :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!