Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szórakozó helyeken milyen lányoknál szoktatok kezdeményezni?
utolsó
na az tökjó :)neked nem nehéz megfelelni :D
Én nem igazán kezdeményezek szórakozóhelyen.
Minek fárasszam magam. Van másik 100 alfahím rajtam kívül ott aki szórakoztatja a csajokat.
A másik meg hogy mióta a pofátlan ribancok járnak azokra a szórakozóhelyekre ahová én azóta inkább nem is megyek. Berúgnak és szétlocsolják a piát rám borítják a sört kiégetik cigivel a ruhámat rám borítják a hamutálat és mikor ez így mind megvolt ,letarhálnak pofátlanul hogy fizessek nekik valami piát. Nem vagyok úriember de ez nekem nem híjam kösz.
hehehee :D
mekkorát röhögök az ilyen kérdéseken.... :D
kis hülye lány, mindenkinek más a csinos. Egy miniruha is lehet csinos (mert pl. a kockás ing messze van az ízléses kategóriától), csak nem kell, hogy a pinájuk tárva-nyitva legyen.
+ ha valaki kiteszi, amije van, az miért fáj neked?! Bulizni megy, nem templomba.
és ha -20°C van?
ha kocsival megy, miért ne vehetne fel miniruhát???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!