Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Szórakozó helyeken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szórakozó helyeken milyen lányoknál szoktatok kezdeményezni?

Figyelt kérdés
Van esélye azoknak is akik nem úgy néznek ki mint egy szolis party liba és nem minben és kivágott felsőben vannak, hanem ízlésesen felöltözve?
2012. febr. 3. 23:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem kezdeményezek semmilyen körülmények között majd ha akar odajön hozzám. Én egy buliba bulizni megyek és nem csajozni.
2012. febr. 4. 14:02
 12/19 anonim ***** válasza:
Akkor csajozni hova mész? Csajba?
2012. febr. 4. 20:44
 13/19 anonim ***** válasza:
Csak azzal kezdek aki mosolyog és szemez velem. Ruha nem érdekel.
2012. febr. 6. 23:28
 14/19 A kérdező kommentje:

utolsó

na az tökjó :)neked nem nehéz megfelelni :D

2012. febr. 6. 23:32
 15/19 anonim ***** válasza:

Én nem igazán kezdeményezek szórakozóhelyen.

Minek fárasszam magam. Van másik 100 alfahím rajtam kívül ott aki szórakoztatja a csajokat.

A másik meg hogy mióta a pofátlan ribancok járnak azokra a szórakozóhelyekre ahová én azóta inkább nem is megyek. Berúgnak és szétlocsolják a piát rám borítják a sört kiégetik cigivel a ruhámat rám borítják a hamutálat és mikor ez így mind megvolt ,letarhálnak pofátlanul hogy fizessek nekik valami piát. Nem vagyok úriember de ez nekem nem híjam kösz.

2012. febr. 7. 00:18
 16/19 anonim ***** válasza:

hehehee :D

mekkorát röhögök az ilyen kérdéseken.... :D

kis hülye lány, mindenkinek más a csinos. Egy miniruha is lehet csinos (mert pl. a kockás ing messze van az ízléses kategóriától), csak nem kell, hogy a pinájuk tárva-nyitva legyen.

+ ha valaki kiteszi, amije van, az miért fáj neked?! Bulizni megy, nem templomba.

2012. márc. 1. 18:44
 17/19 anonim ***** válasza:
Én nem járok ilyen helyekre.
2012. márc. 1. 18:53
 18/19 A kérdező kommentje:
aki a -20 fokban is felhúz olyan cuccot amiben kint van a fél segge.. biztos nem könnyen kapható és tutira igényes sőőt még az egészségügyi állapotára is odafigyel.. sajnálom én nem tartom ízlésesnek azt, hogyha valaki lehajol akkor kilátszik mindene.. és azt látom, hogyha a f*sz feláll az ész megáll
2012. márc. 1. 18:55
 19/19 anonim ***** válasza:

és ha -20°C van?

ha kocsival megy, miért ne vehetne fel miniruhát???

2012. márc. 1. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!