Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelent a puszik száma?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent a puszik száma?

Figyelt kérdés
úgy értem mint pl a három puszi az barát. és az egy vagy a kettő puszi? melyik mire utal? és melyik mutatja azt hogy van reménye a kapcsolatnak?
2008. ápr. 5. 11:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
:D szerintem a 3 puszi az trend, legalábbis az én környezetemben a "trendi csajok" szokása...a két puszi barátnők között üdvözlet...egy puszit nem szoktak adni, max. szájra, fiú lány között:)
2008. ápr. 5. 11:12
 2/13 anonim ***** válasza:
ezt a három puszi dolgot én sosem értettem... :S
2008. ápr. 5. 11:17
 3/13 anonim ***** válasza:
A három puszi a barátnőknek/barátoknak, 2 puszi pedig a haverok... 1 puszit meg nem szokás adni.
2008. ápr. 5. 12:22
 4/13 anonim válasza:
100%

Az én környezetemben: 3 puszit a barátok adnak egymásnak.

2 puszit a szüleidnek, rokonaidnak adsz. Voltak a sulinkban lengyeldiákok és ők 1 puszit adtak egymásnak és én is meglepődtem amikor egyet kaptam. Szóval az egy puszi Lengyelországban divat :)

2008. ápr. 5. 12:23
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a 3 tuti csak a trend kedvéért van, a 2 tényleg baráti, az egy viszont szerintem közeli kapcsolat. Legalábbis én mindig ezzel magyarázom, ha csodálkoznak (csodálkoztak anno)a legjobb barátaim, hogy miért adok csak egyet. :)
2008. ápr. 5. 15:29
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
DE IGENIS szokas egy puszit adni baratoknak baratnoknek, nem szajra hanem arcra. Mo-n nem szokas, Ausztraliaban a 2 es 3 puszira neznek hulyen... pl amikor az ausztral ismeroseim koszonnek egy puszival mert nekik ez a trend akkor en elforditom a fejem es varom a masikat a masik arcomra... es ok meg nem ertik h mi van... 7 ev utan nem sozktam meg ezt meg!!!!! tehat igenis van egy puszi!
2008. ápr. 5. 17:33
 7/13 anonim ***** válasza:
Nálunk 3 puszi a közeli barátok. Mi két puszizni nem szoktunk, egy puszi apunak. De nem vagyok az a puszilkózós. A ternd nálunk a két puszi arcra egy a szájra.
2008. ápr. 5. 21:12
 8/13 anonim ***** válasza:
Van remény a kapcsolatnak? Ezt nem nagyon értem. Pusziból nem lehet tudni. Sztem. A puszi nem jelent semmit.
2008. ápr. 5. 21:14
 9/13 anonim ***** válasza:
Egy puszival megköszönni szokás valamit
2008. ápr. 6. 22:31
 10/13 anonim válasza:

3 puszi a haveroknak, barátoknak

2 puszi rokon, ismrős

1 puszi szerelmed szájára

:-)

2008. jún. 3. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!