Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudhatnék összejönni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudhatnék összejönni egy nekem megfelelő lánnyal?

Figyelt kérdés

(19 éves fiú vagyok)

Még a múltkor történt hogy voltam az egyik plaza üzletében (divatüzletben), s alig akartam hinni a szememnek: Ebben az üzletben szinte csak olyan vásárló/nézelődő lány volt akik kifejezetten az én ízlésemnek megfelelnek, s akik velem egy kaliberűek. Hogyan szólíthatnám le valamelyiket, hogyan próbálkozzak?

2009. máj. 31. 18:28
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Először tanulj meg rendesen magyarul, az imponál a nőknek (bocs)
2009. máj. 31. 18:32
 2/4 anonim ***** válasza:
ha már pont divatüzlet,menj oda ahhoz amelyik a legszimpibb pl. így: "Szia!Nagyon csini vagy ma.Ha szeretnéd egy pasi véleményét is kikérni a ruháról szólj nekem nyugodtan.:D"
2009. máj. 31. 18:35
 3/4 anonim ***** válasza:
:D én már szedtem fel csajt boltban, a legjobb ha odamész és megkérdzed h "szia neharagudj, most egyedül jöttem aztán kiváncsi lennék h szerinted melyik póló áll jobban nekem?" ő majd rámutat az 1ikre aztán mondod h ó köszi, sokat segítetél:) aztán rákérdezhetsz h egyébként sokszor jársz erre? ha egyedülvan akkor mond neki h mitszólna ha itt a közelben meginnátok valamit hameg barátnőivel, akkor ha már elég sokat beszéltél vele mondhatnál 1 ilyen kis frappáns szöveget h "nah köszi még1x h segítettél:) am elkérhetem a számod? kitudja mikor lesz még1x szükségem segítségre:P" most ez jutott hirtelen eszembe, fontos h légy spontán, udvarias, határozott, és mosolyogj!
2009. máj. 31. 18:46
 4/4 anonim ***** válasza:
előző vok, persze úgy menj oda hozzá h két póló a kezedben van:D
2009. máj. 31. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!