Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért játszanak a lányok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért játszanak a lányok a fiukkal főleeg ha rudják h ugysem jönnek vele össze de azért biztatják a jeleikkel?

Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 16:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert élvezik, hogy ennyire odavannak értük és hogy ennyire ki vannak szolgáltatva nekik. Egó növelés.

Amúgy a "jó pasik" is csinálják a szerencsétlenebb lányokkal.

2012. febr. 2. 16:20
 2/12 anonim ***** válasza:
Kitudja.... lehet a fiú értelmezi félre a jeleket. Amúgy én meg nem játszadozok az érzelmekkel.
2012. febr. 2. 16:20
 3/12 anonim ***** válasza:
Az is lehet hogy a lány sem tudja mit akar.
2012. febr. 2. 16:21
 4/12 anonim ***** válasza:

jaja ahogy 1-es mondta!

egyesek Ego-növelés miatt, vagy csupán szórakozás vagy max időtöltésre vagy jó...

2012. febr. 2. 16:37
 5/12 anonim ***** válasza:
azt hiszem velem is ezt csinálja egy nő...csak az a baj hogy annyira szerelmes vagyok bele hogy nem érdekel.
2012. febr. 2. 16:42
 6/12 anonim ***** válasza:

jaja a legtöbb emberkével ez a gond 5-öske válaszoló!

persze ez előfordul fordított esetben is...csak ritkábban...

2012. febr. 2. 16:43
 7/12 anonim ***** válasza:
Egyrészt egónövelés, másrészt mert a női jelek soha nem egyértelműek.
2012. febr. 2. 16:47
 8/12 anonim ***** válasza:
Egó növelés, élvezi hogy hatalom van a kezében, vagy az is lehet nem tudja még mit akar, esetleg a srác érti félre a jeleket. Mindenesetre ocsmány dolog egy ember érzéseivel játszani.
2012. febr. 2. 17:13
 9/12 anonim ***** válasza:

Ez egy olyan játék, amibe te is bármikor beszállhatnál, ha egy kis önbizalmat összegyűjtesz. Nyugodtan, és mosolyogva szólj valamit kedvesen vissza, hogy tudja, neki kell érted dolgoznia.

Olyankor lesz igazán élvezetes a játék, ha te is elkezded játszani. Ne engedd, hogy zsinóron rángassanak.

23F

2012. febr. 2. 17:31
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy azok annyira jelek, engem is vádoltak meg ilyennel és nem is értettem miről beszél. Tehát úgymond 'véletlenül', vagy esetleg ő maga se tudja mit akar..
2012. febr. 2. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!