Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ha 16 éves vok (fiú) és még nem volt senkim?
Én 17 éves lány vagyok és nem volt senkim mert nem mertem kapcsolatot létesíteni senkivel. (Önbizalomhiány miatt) . Egyébként sok fiút ismerek az évfolyamról is akiknek nem volt senkijük.
Egyébként csak az számít hogy Te mit gondolsz, nem kell mások véleményével foglalkozni! Szóval ha csak az zavar hogy mások mit gondolnak , gáznak találják-e, akkor tényleg nem érdemes ilyenekkel foglalkozni!!! (Velem ez volt am. )
Ha pedig tényleg zavar hogy egyedül vagy, akkor meg menj olyan helyekre ahol tudsz "csajozni" :)
Biztos találsz valakit, én hiszem hogy mindenkinek megvan a párja a Földön :)
Semmi ciki nincs benne (bocsi de nem szeretem a gáz szót
).Én ismerek 25-26-27 éves srácokat akiknek még senkijük sem volt, sőt volt barátomnak (mint utólag kiderült) én voltam az első, ő akkor 25 volt, én 17. Semmi gond nincsen ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!