Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rendes fiúk! Egyedül hova...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendes fiúk! Egyedül hova szoktatok elmenni barátnőt keresni? Pl. Odamennék egy egyedül teázó lányhoz ha tetszik?

Figyelt kérdés
2012. jan. 30. 21:43
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Jó kérdés, mondjuk ha netezne a mobilján akkor egy idő után odamennétek megkérdezni, hogy vár valakire?
2012. jan. 30. 22:11
 12/23 anonim ***** válasza:
Nem mennénk oda.
2012. jan. 30. 22:13
 13/23 anonim ***** válasza:
80%
Ha 2 oldalról van szemezés,akkor odamennék.De ha semmi,akkor tényleg nem megyek házhoz a pofonért.
2012. jan. 30. 22:22
 14/23 anonim ***** válasza:
Én egyedül nem megyek el sehová, de odamennék egy lányhoz ha szimpatikus nekem, az más kérdés, hogy a lányok nem igen iszogatnak egyedül nyilvános helyeken. :/
2012. jan. 30. 23:24
 15/23 anonim ***** válasza:
41%
Nem tudom, hogy a Te szemszögedből én rendes fiú vagyok, de én disco-ban szoktam barátnőt keresni. A teázó lányhoz mondjuk nem valószínű, hogy odamennék, mert nem szeretem a teát és a belassult lányokat.
2012. jan. 30. 23:29
 16/23 anonim ***** válasza:

Egyetemen vagy könyvtárban bárkihez odamegyek. Sőt, a sportolás is hasonlóan hazai pálya nekem. Viszont egy ilyen teázó vagy bevásárlóközpont.. Elég necces. Alig bírok témát találni. Épp ezért érzem elememben magam az felsoroltaknál.

Akár egy idegen egyetem területén is leülök bárki mellé. Csak olvasson valamit aztán már kész is az indok. És ha nem hajt el, mert ő tanul vagy nem ér rá akkor dumálás lesz.

Butikban pedig eddig csak egyetlen egyszer mertem odamenni valakihez, de az is azért történt, mert kifakadtam az árak miatt és vevő volt rá. Amúgy nem jött volna meg az ihlet.

2012. jan. 31. 00:18
 17/23 anonim ***** válasza:

körülbelül sehova, és nem mennék oda, sajnos...

24f

2012. jan. 31. 06:22
 18/23 anonim ***** válasza:
Sehova, és nem mennék oda, mert csúnya vagyok és kicsi, így nem kellek senkinek.
2012. jan. 31. 08:41
 19/23 anonim ***** válasza:

Szerintem a fiúk nagy része már csalódott sokszor, elég bunkón el tudják őket küldeni a lányok, nem hiszem, hogy vágynának az újabb elutasításra, ezért nem valószínű, hogy a többség odamenne egy egyedül teázó lányhoz.

Ezt a gátlást a nőknek sikerült elültetni a férfiakban.

Most meg néhány normális lány szenved attól, hogy nincs kivel ismerkedni, a fiúk nem mernek kezdeményezni...

Hát kb így áll a helyzet.

Biztosra veheted, hogy nagyon vágynak az ismerkedésre a srácok, de nem mernek már lépni.

2012. jan. 31. 11:08
 20/23 anonim ***** válasza:
Sehova és nem.
2012. jan. 31. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!