Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan szeretitek ha nyitnak felétek MSN - en?
Nem ismerem a lányt, csak láttam a profilját Hotdogon.
Ha így nyitnék, hogy "Szia, láttam a profilodat, szimpatikusnak találtalak és szeretnélek megismerni" aztán persze jöhet minden egyéb az rendben van?
Aztán nem akarom sokáig virtuálisan élni a kapcsolatot, szerintetek mikor kérdezzem meg a randiról ha jól mennek a dolgok?
Leginkább a 15 körüli lányok véleménye érdekel, leszámítva azokét akik azzal jönnek, hogy MSN- en milyen rossz ismerkedni :S Próbáltam utcán is, de nekem pl. a zenei izlés is fontos szempont és az nincs ráírva az emberre :) Legalábbis általában :D
Köszi a válaszokat, F15
FigyelJ! Engem már kb. 40srác felvett úgy, hogy "szia láttalak myvipen, szimpinek tűntél/tetszel, meg szeretnélek ismerni"
Ha csak egy ilyen lúzer akarsz lenni, akit semmibevesznek a csajok, akkor jó. De nekem az ilyenektől elmegy a kedvem... főleg mikor az nap már a 6. ember jön ezzel, pedig még nem is látott.:D Szerintem inkább járj utána, hogy hova szokott járni, hol találhatod meg, és menj oda te is, hátha összefuttok. Mert ez a szimpinektűntél és gondoltam felveszlek msnre, már kezd uncsi lenni szerintem. Persze lehethogy neki pont tetszene. Azért egy próbát persze megér... de ne lepődj meg, ha nem úgy reagál rá, ahogy te szeretnéd.
16/L
Kezdésnek jó. A reakcióiból szerintem le tudod vonni, hogy szívesen beszélget-e veled. Én azt javaslom, hogy kb. 1 hét után hozd fel neki a személyes találkát, előbb ne.
l/16
17:33 assal értek egyet
lehet azért mert egykorúak vagyunk ,velem is u ez a helyzet.szerintem ha még nem látott és úgy vesz fel az olyan béna:S
BOCSIKA
Szia!
Ez tök oké kezdésnek,hiszen honnan tudja,hogy ki vagy.Mondd el,hogy hotdogon láttad és szimpinek találod.Szeretnéd megismerni.Aztán majd alakulnak a dolgok tovább:P
14/L
nekem valami ilyesmi tetszene:
-szia. mizu? öm baj hogy velvettelek?
-szia, semmi kül. nem baj, honnan vettél fel? ki vagy?
-HD-n láttalak. szipi voltál :) gondoltam felveszlek :P:D
am meg xy vagyok innen és innen
xD ha nekem valaki így írna akkor azzal tuti elkezdenék beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!