Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, ha kedvelek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha kedvelek valakit, de nem igazán merek nyitni felé?

Figyelt kérdés

Nemrég ismertem meg egy fiút, aki már régebben is szimpatikus volt, de valahogy csak most kezdtünk beszélgetni. Kedvelem, csak tartok tőle, hogy nem lennék neki elég jó, mert tapasztaltabb nálam, nem vagyok teljesen megelégedve magammal stb..

Ezért igazából félek belekezdeni az egészbe. Valamikor a héten fogunk találkozni, elvileg filmet nézünk.

Hogy oszlassam el a félelmeimet?

Én 17 vagyok, a srác 20.

2012. jan. 30. 12:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Igyá' vodkát.
2012. jan. 30. 12:41
 2/4 anonim ***** válasza:
ne kapkodj
2012. jan. 30. 12:52
 3/4 A kérdező kommentje:
ezt hogy érted?
2012. jan. 30. 13:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Nehéz, de próbálj meg önmagad lenni, nem aggódni. Valszeg úgy tetszel neki ahogy vagy, nem kell többnek lenned. Hagyd, hogy "meggyőzzőn", hogy neki te kellesz. A félelmeid akkor oszlanak el, ha ő bizonyítja, hogy tényleg téged akar. Hagyd neki. :)

28/n

2012. jan. 30. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!