Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várja el hogy én kezdeményezzek?
bocs, de én szerintem az ilyen pasik gusztustalanok. nekem is van 1-2 haverom aki ilyen, és csak nézem, hogy hogy képesek ezt megtenni. az ilyenekből lesznek a homók, meg azok, akiket felnőttként az asszony irányít.
Összefoglaló nevük: puhapöscűek.
mondd neki hogy szedje össze magát, és legyen férfi, vagy keressen másik lányt.
18F
Talán meg kéne vele osztani a problémát és valahogy nyomatékosítani is kéne, hogy változás is bekövetkezzen..
Az egy dolog, hogy egyszer te keresd máskor pedig ő, de hogy csak az egyik az kicsit kiborító. Honnan tudja akkor a másik fél, hogy nem -e egyoldalú a dolog és nem nevetség tárgya?
Amúgy pedig az első barátnőm volt ilyen. Sosem keresett. Viszont ő azért, mert félt tőlem. Meg sem mert mukkanni soha, nehogy valamivel megbántson. Szóval az ő esetében ez némiképp érthető volt, bár koránt sem üdítő. Na de szerintem nálatok nem az a helyzet, hogy parázik tőled.:)
Szóval menj a dolgok elébe és derítsd ki, hogy miért nem képes magától hívni, ha te egyszerűen igényelnéd.. Mert ez a"nem akarok nyomulni" addig jó indok, amíg a lány nem kéri számon, hogy mégis miért nem keresel apafej?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!