Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért várja el hogy én kezdemé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várja el hogy én kezdeményezzek?

Figyelt kérdés
Mindig én kezdeményezek minden téren a barátom mindig rám vár (ő azt mondja nem akar nyomulni) nem tudom mit higgyek... / Normális választ /
2012. jan. 28. 23:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
mert szereti a sárgarépát és gyors és finom a húsa.
2012. jan. 28. 23:52
 2/6 anonim ***** válasza:

bocs, de én szerintem az ilyen pasik gusztustalanok. nekem is van 1-2 haverom aki ilyen, és csak nézem, hogy hogy képesek ezt megtenni. az ilyenekből lesznek a homók, meg azok, akiket felnőttként az asszony irányít.

Összefoglaló nevük: puhapöscűek.

mondd neki hogy szedje össze magát, és legyen férfi, vagy keressen másik lányt.

18F

2012. jan. 28. 23:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Talán meg kéne vele osztani a problémát és valahogy nyomatékosítani is kéne, hogy változás is bekövetkezzen..

Az egy dolog, hogy egyszer te keresd máskor pedig ő, de hogy csak az egyik az kicsit kiborító. Honnan tudja akkor a másik fél, hogy nem -e egyoldalú a dolog és nem nevetség tárgya?

Amúgy pedig az első barátnőm volt ilyen. Sosem keresett. Viszont ő azért, mert félt tőlem. Meg sem mert mukkanni soha, nehogy valamivel megbántson. Szóval az ő esetében ez némiképp érthető volt, bár koránt sem üdítő. Na de szerintem nálatok nem az a helyzet, hogy parázik tőled.:)

Szóval menj a dolgok elébe és derítsd ki, hogy miért nem képes magától hívni, ha te egyszerűen igényelnéd.. Mert ez a"nem akarok nyomulni" addig jó indok, amíg a lány nem kéri számon, hogy mégis miért nem keresel apafej?

2012. jan. 29. 00:03
 4/6 A kérdező kommentje:
de reggelelenként mindig olyan heves az megtökre bejön ,előző..répáskomment .. :D amúgy nem nyúszi mert van mikor elkap és végem :$
2012. jan. 29. 00:04
 5/6 anonim ***** válasza:
azért nem nyomul nálad, mert másnál is nyomul
2012. jan. 29. 00:17
 6/6 anonim ***** válasza:
nyilvánvalóan Viktor is ilyen amikor lencsefőzeléket eszik mákostokányal.
2012. jan. 29. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!