Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet az ember ennyire peches? Szombat van, ülhetek itthon, egyik pasi sem foglalkozik velem!
Igen, ráéreztél...nagyon is!:-)
De ha megint nyomulok, hogy bizhasson bennem,akkor megint sok leszek...ördögi kör!:-(
Meg most lepasszolta a randit is. Pedig nyár óta nem is volt senkije, még ha nem is szeret annyira, akkor is tudom, hogy szeretne velem lenni!:-)
Hát, a lényeg, hogy éreztesd, hogy ő az, aki betölti az "Ő" szerepét.
Ha nem is randira hívod, mármint nem szexelős randira, akkor hívd mondjuk kiállításra, vagy ami a hobbitok. Hogy emberileg kerüljetek közel egymáshoz.
Régen rossz, ha valaki az egzisztenciát összemossa a szerelemmel. Az érzéseknek ehhez nincs köze.
Jellemben van, szóval én nagyon keményen kihajítanék egy munkakerülő trógert (nem úgy, mint szerencsétlen barátnőm, aki egy ilyennel tette tönkre az életét), de az, hogy valaki pórul jár nem elítélhető, ahogyan az sem, hogy nem áll jól anyagilag.
Egy normális kapcsolatban ezek a dolgok nem döntő jellegűek.
Hát igen, sajnos gazdaságilag is ilyen időket élünk :(
Próbálj olyasmit kitalálni, ami nem kerül pénzbe. Vagy főzzetek otthon, valami jó nevetős programot ajánlott ilyenkor választani, ahol mindketten tényleg jól érzitek magatokat, nekem meggyőződésem, hogy ez a nyerő dolog :)
Hívjam el valahová? De tudom, hogy kajára se mindig van pénze és ez baromira frusztrálja..:-(
Én sem arra vágyom, hogy vagy nála vagy nálam legyünk...bár akkor is inkább beszélgetünk, nem csak szex van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!