Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ütöttek már meg azért egy lányt, mert próbálkoztatok nála és elutasított?
11:06
Nem meglepő amit írtál, mert primitív vagy. Szánalmas senkinek tartom a magadfajtákat, akik gondolkodni sem tudnak, de ugatnak.
A nő is megérdemli az ütést, ha rászolgált.
"A nő is megérdemli az ütést"
Szerencséd, hogy nem ismerlek 12. hozzászóló, mert köpnéd a fogaidat ezért a beszólásért (nem a 11. hozzászóló voltam).
"Nem meglepő amit írtál, mert primitív vagy. Szánalmas senkinek tartom a magadfajtákat, akik gondolkodni sem tudnak, de ugatnak. A nő is megérdemli az ütést, ha rászolgált."
Tehát te lenézed és primitív bunkónak tartod azokat, akik nem verik, hanem megvédik a nőket. Szívesen helyreraknám azt a ferde gondolkodásodat egy két öklössel.
"Szerencséd, hogy nem ismerlek 12. hozzászóló, mert köpnéd a fogaidat ezért a beszólásért (nem a 11. hozzászóló voltam)."
Ha találkoznánk 13. hozzászóló, akkor vért köpködnél ezért a primitív gondolkodásért.
"Tehát te lenézed és primitív bunkónak tartod azokat, akik nem verik, hanem megvédik a nőket. Szívesen helyreraknám azt a ferde gondolkodásodat egy két öklössel."
Gondolkodjál már! De mivel agyhalott vagy, ezért képtelen vagy rá. A te hülyeségednek és az én írásomnak semmi köze sincs egymáshoz.
Te lenézed és meg akarod támadni azokat, akik ártatlanok. Jó lenne lerúgni a fejed, legalább kevesebb bűnöző lenne.
23:00
Te a férfiak szégyene vagy. Az a tipikus primitív ősemberfajta. Helyreállítanám az agyműködésed néhány ütéssel.
"Te a férfiak szégyene vagy. Az a tipikus primitív ősemberfajta. Helyreállítanám az agyműködésed néhány ütéssel."
MUHAHAHA! Nem érzed az ellentmondást, tulok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!