Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ha egy fiúnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha egy fiúnak nagyon bejövök, de nekem nem tetszik? Nem szeretném megbántani!

Figyelt kérdés

A fiú mindent beszeretne nekem vallani , de nekem nagyon nem jön be. Nagyon jó barátok vagyunk , de annál semmi több...

Nem tudom , hogy mit mondjak neki , mert nem szeretném megbántani , de azt sem szeretném ha félreértené és azt hinné bejön nekem...:S

pls segítsetek!

2009. máj. 29. 19:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát semmi képp se hazudj..Magyarázd el neki érthetően, szépen hogy nem a te eseted, viszont nagyon jó barátod és nem szeretnéd ezt elrontani:)
2009. máj. 29. 19:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Vagy őszinte leszel vele vagy azt hazudod, hogy van egy másik srác akivel épp alakul a dolog (természetesen nem vele).
2009. máj. 29. 19:48
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi ezek sokat segítettek :)
2009. máj. 29. 19:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát velem is pont így van és én se tom hogy mit csináljak...elég szar helyzet:D

de szerintem legyél őszinte:)

2009. máj. 29. 22:25
 5/6 A kérdező kommentje:

szeretnék őszinte lenni vele , de félek , hogy nagyon megbántom .

és sajna az osztálytársam , szal utána elég kínos lenne!

de majd megmondom neki...talán nem fogadja majd olyan nagyon rosszul

2009. máj. 30. 17:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Hello!

Én úgy gondolom, hogy, ha nem szereted, akkor ne erőltessétek, de ez attól függ mennyit szoktatok beszélni, egyáltalán beszéltek-e? Ha nem, akkor nem mondhatod, hogy nem tetszik, mivel nem ismered. Szóval, az, hogy jó viszonyban vagytok, azt is jelenti, hogy beszéltek, ismerkedtek? Ha nem, érdemes lenne megismerned közelebbről, mivel a haverok előtt tuti másképp viselkedik, mint mikor veled van. Én azt tanácsolom, beszélgessetek nagyon sokat és abból következtess, milyen a stílusa, mit szeret, ilyenek. Ezeket fel kell mérni. Anélkül nem ítélhetsz meg senkit.

Egy 14 éves fiú, akivel hasonló az eset, csak annyi a különbség, hogy ő még nem tudja, hogy a lány szereti-e

2009. jún. 1. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!