Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fiúk a magyar lányok hűvösek?
azok biza es ahogy Majka mondta volt koszonni sem kepesek ha meg szolittod oket de arabb mennek es mar szo.pjak az ukran kamionosok fa.szat.Es egyetertek vele
Tisztelet a kivetel
Én eddig egy "hűvös" lánnyal se találkoztam. Akikkel eddig összefújt a sors, mind egytől egyig kedves, mosolygós, beszéldes volt. (nem arcoskodásból, de ha engem meglátnak 100 vattos mosolyt dobnak rám) ez tök jó érzés.
Szóval egyáltalán nem értem miért kell általánosítani így.
Akkor kedves férfitársaim, mi pedig lehúzhatjuk magunkat a WC-n, mert a spanyol és az olasz fiúk sokkal szexibben nálunk. Látjátok mekkora hülyeség !!!
22/F magyar hímegyed!
nem is az, hogy hűvösek inkább felsőbbrendűség van bennük! mindegyik azt gondolja magáról, hogy ő a legszebb legjobb, ő csak a legjobbat érdemli. hogy alanyi jogon jár neki minden, természetesen az egyenlő-bb bánásmód is. ugyanakkor! a fővárosi lányok már egy fokkal jobbak mint a vidékiek.
jelenleg egy közepes városban élek, itt az összes szép lány el van telve magától. egy ugyanolyan szép lány Budapesten sokkal kedvesebb, barátságosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!