Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek fiúk a magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fiúk a magyar lányok hűvösek?

Figyelt kérdés
Voltam pár hete Ukrajnában és általában ha megszólítottunk egy lányt, akkor az mert visszamosolyogni. Kedves volt. Ugyanez volt Angliában is és más nyugati országokban is.De a magyar lányok jó rséze ha megszólítod, akkor szinte süt a szeméből a gyűlölet és legszívesebben lenyelne keresztbe. Miért van ez? Nem mind ilyen persze, de a többség sajnos nagyon is.
2012. jan. 27. 16:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
6%
mert beléjük van nevelve az igazi magyar paraszt felfogás.
2012. jan. 27. 16:29
 2/11 anonim ***** válasza:
Mer Magyarországon a legfrusztráltabbak és legpesszimistábbak az emberek, sajnos.
2012. jan. 27. 16:30
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert a "SUNÁZNÁLAK A FINGÓBA" kifejezést az ukránok, angolok nem értik, azt hiszik, valami szép egzotikust mondtál nekik, főleg ha mosolyogva teszed ezt. Sajnos itthon, még ha vörös rózsával is teszed ezt, nem fogsz sikerrel járni. :(
2012. jan. 27. 16:30
 4/11 anonim ***** válasza:
csak a lábuk, de az mindnek. :-D
2012. jan. 27. 16:32
 5/11 anonim ***** válasza:
Turáni átok.
2012. jan. 27. 16:33
 6/11 pqpqpq ***** válasza:

azok biza es ahogy Majka mondta volt koszonni sem kepesek ha meg szolittod oket de arabb mennek es mar szo.pjak az ukran kamionosok fa.szat.Es egyetertek vele

Tisztelet a kivetel

2012. jan. 27. 16:34
 7/11 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon is. Meg merem kockáztatni a magyar lányok a top5-ben benne vannak a bunkósági ranglistán.
2012. jan. 27. 16:38
 8/11 A kérdező kommentje:
Mintha sok magyar lány felsőbbrendűnek képzelné magát mindenkinél. Más országokban is vannak ilyen libák, főleg Usában(ott is voltam régen), de nem ilyen rossz az arány még ott sem.
2012. jan. 27. 16:44
 9/11 anonim ***** válasza:

Én eddig egy "hűvös" lánnyal se találkoztam. Akikkel eddig összefújt a sors, mind egytől egyig kedves, mosolygós, beszéldes volt. (nem arcoskodásból, de ha engem meglátnak 100 vattos mosolyt dobnak rám) ez tök jó érzés.

Szóval egyáltalán nem értem miért kell általánosítani így.

Akkor kedves férfitársaim, mi pedig lehúzhatjuk magunkat a WC-n, mert a spanyol és az olasz fiúk sokkal szexibben nálunk. Látjátok mekkora hülyeség !!!

22/F magyar hímegyed!

2012. jan. 27. 16:47
 10/11 anonim ***** válasza:

nem is az, hogy hűvösek inkább felsőbbrendűség van bennük! mindegyik azt gondolja magáról, hogy ő a legszebb legjobb, ő csak a legjobbat érdemli. hogy alanyi jogon jár neki minden, természetesen az egyenlő-bb bánásmód is. ugyanakkor! a fővárosi lányok már egy fokkal jobbak mint a vidékiek.

jelenleg egy közepes városban élek, itt az összes szép lány el van telve magától. egy ugyanolyan szép lány Budapesten sokkal kedvesebb, barátságosabb.

2012. jan. 27. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!