Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookon miért nincsennek normális emberek? (fiúk) ha meg vannak, akkor barátnőjük s van. -. -''
Figyelt kérdés
Hol lehetne egy normális tizenéves pasit találni? x'D2012. jan. 27. 13:27
11/26 anonim válasza:
Ha sokat ülsz a gép előtt, lapos lesz a segged > nem kellesz majd egy fiúnak sem.
Ha sok ilyen és ehhez hasonló marhaságot írogatsz, az emberek rájönnek, hogy eszed egy szál sem > nem kellesz majd egy fiúnak sem.
Ha mégis pasizni akarsz, fogadd el nagy duzzogva, hogy menni kell 'spainbe', és lehetőleg ne ragadj billentyűzetet. ^^
13/26 A kérdező kommentje:
A spain az a spanyolország xD utazunk.. -.-' gáz gáz gáz..
2012. jan. 27. 13:58
14/26 anonim válasza:
én úgy tudtam, hogy Woodman jön az illetőhöz, de még Roccot se tudom spanyolhoz kapcsolni.
15/26 A kérdező kommentje:
??
2012. jan. 27. 14:04
16/26 anonim válasza:
spain xD az a szép magyarság...neked szívem nincs szükséged normális tizenéves pasira
17/26 anonim válasza:
Szívem, tizenévesen, miért face-en keresel? Am, mégis mit gondolsz? Mert, akik interneten ismerkednek, annak nyilván az az oka, h élőben nem jutnak semmire. -.-"
18/26 anonim válasza:
Iszonyat gáz vagy. Gondolom nálad mit jelent a "normális" pasi...
19/26 A kérdező kommentje:
gáz? jártam már eminemmel is :P
2012. jan. 27. 14:24
20/26 anonim válasza:
A drogok rosszak! Mondj nekik nemet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!