Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 183 cm-es pasinak nem alacsony egy 163 cm-es lány? 20 centi különbség az egy fej?
Nem vészes ez a magasság beli külöbség.
A fej nem egy fejnyi - álltól a fejtetőig -, egy fejmagasságnyi, hanem az orr közepétől a fejtetőig mérhető távolságot jelöli, és - a különböző fejméretek miatt - csak relatív mértékegység, mindíg a magasabb testmagasságú embert alapul véve, így 20 cm-rel magasabb fiú közel két fejjel magasabb. (Ezt nem természettudományos, nyelvészeti műsorban hallottam, sok-sok éve.)
Azt olvastam hogy akkor normális, ha a csaj a farkad méretével kisebb nálad, mert ha nagyobb vagy kisebb annál akkor nem lesz köztetek harmónia...
tehát te 183 centi 16 centivel a csajodnak pont 167 centisnek kell lennie...
nálunk 30cm van éss?:'D én 167 vagyok ő pedig 197 :D
nem hiszem h ez valakinél gond lenne.ha pedig zaavarja az illetőt vegyen magassarkút :))
WERTEnek: ''HA SZERETITEK EGYMÁST: nem számit a kor, a nem:), a magasság és egyéb külsőség sem''
Nem számít a ''nem''?? Szóval nem számít ha mindketten... miivaaan? o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!