Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Barátság vagy párkapcsolat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság vagy párkapcsolat? Mit akar tőlem?

Figyelt kérdés

jóban vagyok egy sráccal....sokat dumálunk és szinte minden nap találkozunk és sokszor hajnalig beszélgetünk, sétálunk, autókázunk...

tegnap elmentünk és beültünk a barátokkal egy kávézóba de ő nem tudott eljönni mert dolgozott.

Már hazafelé sétáltam amikor utánnamjött kocsival, de azt mondta hogy csak került egyet kocsival és pont meglátott és megállt...

szerintetek ezek alapján akar tőlem valamit és én vagyok ilyen kis naiv hogy nem veszem észre?

2009. máj. 29. 16:27
 1/2 anonim ***** válasza:

szerinted?

--->akar tőled vamit...

2009. máj. 29. 16:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Az biztos hogy egy sima barátért nem tenne meg ennyi mindent!Persze hogy akar valamit!!!Egyértelmű!
2009. máj. 29. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!