Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova lettek a 17-24 év közötti normális lányok akik komoly kapcsolatot szeretnének egy normális kedves sráccal? Mostanában a bunkó fiúk a megnyerőbbek?
Vannak normális lányok :) Az én köreimben legalábbis.
17/F
Őszintén megmondom nem tudom. Amíg kedves voltam, figyelmes, udvarias, addig tojtak rám. Most, hogy kezdtem úgy érezni, ha ez kell nekik, akkor sz@rok az egészre, csipkelődök, szexuális utalásokat teszek, kétértelműen beszélek, kétségeket hagyok bennük, vagy úgy csinálok, mintha nem is érdekelnének, azóta csak úgy kapom a bókokat, milyen jó fej, jó humorú srác vagyok. Hiába sírnak rendes fiú után, tojnak a fejükre, mert az unalmas. Fogadd el, aztán változtass te is.
19F
Félre érted, ne bunkó legyél, ne sértegesd őket, csak csináld azt amit írtam. Megsérteni ne sértsd meg őket. De ha állandóan csak bókolsz, akkor előbb utóbb úgy is csak az lesz, hogy lekoptatnak, mert hogy unalmas vagy. Egyébként meg hidd el, nem kell ezt eljátszani. Jönni fog az, ha kicsit is lazábban veszed a dolgot, és nem görcsölsz rá.
Viszont fontos, hogy érdeklődj is utánuk de mértékkel. Ne fuss utánuk, de azért érezzék, hogy számítanak neked.
21:11-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!