Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hová menjek Budapesten az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová menjek Budapesten az unalmas szombat estéken, ahol normális nőkkel lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok. Biztos egzisztenciával, és a visszajelzések alapján nem vagyok egy bányarém sem. Mostanában előfordul, hogy hétvégén egyik barátom sem ér rá, és ilyenkor nagyon unatkozok. Nagyon szeretnék már egy normális barátnőt. Hova menjek szombat este ismerkedni? Disco kilőve.

2012. jan. 21. 18:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hajógyárira, Morrisonsba semmiképp.
2012. jan. 21. 21:59
 12/19 anonim ***** válasza:
figyelj én is unatkozom ha akarod elszorakoztatlak...
2012. jan. 21. 23:04
 13/19 A kérdező kommentje:
Hajógyári:) persze. feltétel volt, hogy normális nő legyen...
2012. jan. 22. 13:00
 14/19 anonim ***** válasza:
Pont a hajógyárin van a legrosszabb felhozatal:D Kizárt, hogy ott barátnőt találjon bárki is... Már, aki normálisat akar. Ha találtál valami helyet kérdező, akkor szólj:P
2012. jan. 22. 13:14
 15/19 anonim ***** válasza:

Hajógyári:) persze. feltétel volt, hogy normális nő legyen...

Úgy értettem, ha nem lett volna világos, hogy Hajógyárira ÉS Morrisonsba semmiképp ne menj, ha normális barátnőt szeretnél.

2012. jan. 22. 13:41
 16/19 A kérdező kommentje:
Jah, ok:)
2012. jan. 22. 16:10
 17/19 anonim ***** válasza:
Srácok, akkor már vagyunk 4-en. Így már csoportban lévő csajokkal is lehet ismerkedni.
2012. jún. 14. 19:51
 18/19 anonim ***** válasza:
velem 5 en..
2012. júl. 5. 11:51
 19/19 anonim ***** válasza:
No,akkor én vagyok a hatodik :) Mellesleg írta valaki,hogy Jehova tanúinál,Hit Gyülinél,Adventistáknál normális és gyönyörű csajok vannak. Én komolyan gondolkodom rajta :) Csak az a baj,hogy ezek nem ismerik a fogamzásgátlást,legyártanék ripsz-ropsz egy foci csapatot :D
2012. júl. 7. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!