Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetne ismerkedni? (21F)
Diszkókba vagy szórakozóhelyekre nem járok. Haverjaim nincsenek, mert idővel lemorzsolódtak. Iskolába csak szeptembertől fogok járni (bár az sem biztos, de ez most lényegtelen), szóval az is kilőve. Nincsen olyan elfoglaltságom, amely más emberekkel való kapcsolatot foglal magába. Ha megfelelő az időjárás, akkor futok vagy biciklizek, de ezeket leszámítva nem igazán mozdulok ki. Társkeresőkön úgy látom, hogy inkább a végletekig elkeseredett, elhízott lányok várják a "jólszituált, kedves, megértő, barátságos, szellemes, intelligens, férfias, jóképű, szerény stb" herceget, vagy pedig gyönyörű, pezsgő társasági életet élő hölgyek növelik az önbizalmukat azzal, hogy hány levelet kapnak egy nap...
Egy természetesen csinos, kedves és megértő lányt szeretnék találni, aki komoly kapcsolatot szeretne és akivel el lehet menni andalogni, kirándulni, néhanapján moziba (esetleg színházba) meg ilyesmik, de nem tudom mégis hogy akadhatnék össze itt, vagy netán a szomszédos megyékben egy ilyen lánnyal.
Más, aki volt hasonló helyzetben hogyan\hol találta meg a párját?
Hülyeség, hogy az baj valakibe, hogy nem jár el bulizni minden hétvégén. Rengetegen vannak, akik nem járnak el bulizni és mégis találtak maguknak valakit. Ha valaki nem szeret részegen vonaglani több száz emberrel együtt, akkor nem kell csak azért, hogy találjon egy lányt, aki majd minden héten bulizni akarja vinni, meg bűzlik a cigitől.
Hogy hol kéne keresned azt az lányt, fogalmam sincs. Barátommal interneten ismerkedtünk meg egy játék által, de rengeteg sztori van...
Ne aggódj, előbb utóbb rád fog találni a szerelem.
Én ugyan így vagyok mint te! És én is 21 éves vagyok. Nekem most van barátnőm de én úgy jöttem össze vele hogy egy haverom hozott vele össze. Ha nem jársz szórakozni és nincs barátod akkor így tényleg nagyon nehéz. Próbálkozz facebookon vagy myVIP-en ismerkedni, ott vannak kedves, aranyos lányok.
Ha gondolod írj privátban, szívesen beszélgetek veled a témával kapcsolatban ha gondolod...
,,Társkeresőkön úgy látom, hogy inkább a végletekig elkeseredett, elhízott lányok várják a..."
Nincsenek barátaid. Nem tudsz beilleszkedni. Tele vagy előítéletekkel és leszólod azokat, akik ugyanabban a helyzetben vannak, mint TE! Te is elkeseredett vagy, és társat keresel - lehetőleg olyat, aki magasabb szinten áll. Részvétem.
Szedd össze magad! Ne a tökéleteset keresd! Szólíts le bárkit az utcán, járj boltokba, könyvtárakba... Lépj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!