Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem esik jól a csók. Ez most az én hibám?
Figyelt kérdés
Ma már éppen ott voltunk h mindkettőnk részéről rendben van a szájrapuszi-továbblépés, de neekm 1-2 másodperc után nem esett jól. Szeretem, és ő is szeret. MIt kéne tennem? Vagy velem van a baj?:S2009. máj. 27. 19:26
2/7 anonim válasza:
Szerintem várj még vele. Egyszerűen nem jött el a megfelelő idő.
3/7 A kérdező kommentje:
14/L Volt már ilyen élményem, (nem vele) és akkor jól esett. Nem tudom h tőle miért nem... Pedig benne minden megvan..:S
2009. máj. 27. 19:47
4/7 anonim válasza:
Igaza van az elottem szólonak lehet még korai vagy a hangulatod volt rosz. am hány éves vagy??? hol lax???
5/7 anonim válasza:
Kedves előttem válaszoló!Nem tök mindegy,hogy hol lakik?Szerintem is rossz volt az időzítés.Lehet,hogy nagyon rákészültél.Nem kell!!!!Az a csók ami spontán és váratlanul jön sokkal jobb és gyomorbizsergető érzés!Ne aggódj nincs semmi baj se veled se a pasiddal!Csak légy laza!:)
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi, az előttem lévő tanácsnak vezsem majd sztem a legnagyobb hasznát..:) am a hollax-ra: mosonmagyaróvár. bár nem értem h mér fontos..:P
2009. máj. 28. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!