Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek milyen lányok jönnek be általában?
Figyelt kérdés
Itt arra gondolok, hogy pl:hajszín, rövid vagy hosszú haj, szemszín, testalkat, bőrszín meg ilyenek..2009. máj. 27. 16:55
1/6 anonim válasza:
barna vagy világosbarna haj(nem festett,az fújj...) rövid, kb vállig érő,kék szem(de a barna is jó), kicsi törékeny testalkat. Bőrszín az kreol vagy napbarnított
2/6 anonim válasza:
Szinte mindig más.. Ne legyenek szélsőségek a lánynál..
3/6 anonim válasza:
Hajszín vegyesen, kivéve kék, zöld, csíkos, pöttyös, Árpádsávos. A hajhossz konvergáljon 30 cm -be, a hajszálak iránya pedig a gravitációs erővektor irányába. (A kopasz fej esetleg a punkos kakastaréj nem értelmezett!)
A szivárványhártya színe kék-zöld-barna-fekete illetve ezen színek keveréke, semmiképp ne legyen fehér vagy vörös.
Testalkat: Nálam alacsonyabb de max. 1 fejjel, és ne látszódjanak ki túlságosan a bordái, illetve ne legyen nagyobb sörhasa az enyémnél.
Bőrszín: Lsd.: Hajszín
Életkor: Legalább az én korom 4/5-e legyen az ő éveinek száma, legfejlebb pedig az én korom + 2 év!
4/6 anonim válasza:
Hát az előző válaszadón jót röhögtem:D Amugy nekem hosszú haj, fekete, barna vagy szőke, kék szem, semmiképp ne legyen magasabb nálam, ne legyen gebe, se kövér... Bőrszín, ne túl fehér, és ne túl barna sem! Korban ne sokkal legyen fiatalabb se öregebb (+/- 2 év egyenlőre mert 16 vok).. asszem mindent leírtam :)
5/6 anonim válasza:
Szögegyenes Gaga frizkó full szőkén vagy full feketén, csillogós szájfényezett csókos száj, ne legyen anorexia, és ne is legyen kövér (éljen az aranyközépút, no meg Horatius :D) kihívóan öltözködjön, kivágott felsők, feszes gatyák, és legyen nagyon rossz lány. Ennyi a lényeg :)
6/6 anonim válasza:
Szerintem ez a kérdés így hülyeség, mert bármilyen stílusa lehet, ha jól áll neki, akkor nekem "bejön".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!