Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, titeket mennyire zavar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket mennyire zavar az, ha a lány, akivel randiztok, még tapasztalatlan?

Figyelt kérdés

Nem arra gondolok, h. szűz, hanem nem volt barátja, nem csókolózott, stb. Ja, és 22 éves lányról van szó.

Nemrég találkoztam egy fiúval, és először nagyon oda volt értem (neten beszéltünk szinte minden nap, tali előtt és után is), aztán azt mondta, h. nem tetszik neki bennem az, h. nincs tapasztalatom. Mi lesz, ha majd meg akar csókolni, én meg zavarban leszek, stb, stb. Aztán persze nem lett ebből az ismerkedésből semmi, de nem emiatt, de azt most nem részletezném.

2012. jan. 19. 15:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"A béna esetlen csajok senkinek sem kellenek. "

Azoknak biztos nem kellenek,akik csak a külsőt nézik.hahaha

2012. jan. 20. 14:55
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
2012. febr. 9. 08:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Miért gondolta azt az a fiú, h csak akkor csókolózhattál ha már volt barátod...elég naiv gyerek lehet. :)

Egyébként engem nem zavar, ha a lány tapasztalatlan, szerintem inkább még aranyosabb is ettől.

29/F

2012. febr. 9. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!