Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, aki nagyon tetszik, de nem lehetünk együtt. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy lány a suliban, aki nagyon tetszik nekem, de az a gond, hogy ezzel nem vagyok egyedül. A fiúk fele utána lohol egész nap, és ő ezt élvezi is. Ha viszont megkérdezném, hogy nem e jönne el velem randira, neki ez tök átlagos lenne és tudom, hogy elutasítana. Minden fiúval ezt csinálja. Nem mellesleg egy ribanc, a személyisége pedig elég fura, olyan flegmán kedves, és néha szemét is. Viszont meglepő, de nem egy hisztis liba, inkább az a verekedős típus. Szóval a lényeg. Mit tegyek? Tudom, hogy nem helyes, hogy beleszerettem, és nem is akarom szeretni, de nem tudom kiverni a fejemből. Tippek?2012. jan. 17. 21:07
1/5 anonim válasza:
az ilyen lányoknál a módszer az, hogy megismerkedsz velük és úgy teszel mintha kiábrándultál volna belőlük, csalódtál volna bennük és ezután flegmán és néhol visszautasítóan viselkedsz vele. Figyeld meg ezek után kaparni fog
3/5 anonim válasza:
ahogy az első írta ismerd meg majd ne foglalkozz vele, az kell neki akit nem kaphat meg
4/5 anonim válasza:
Forbidden love with a bitch....Sooo romantic.xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!