Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan teszitek túl magatokat azon, ha el kell fogadnotok, hogy sosem lehet szép barátnőtök?
Figyelt kérdés
Azokat a fiúkat/férfiakat kérdezem, akik tudják magukról, hogy nem néznek ki elég jól, nem is gazdagok, stb, hogy szép barátnőt tudjanak szerezni. Tudtok boldgok lenni annak ellenére, hogy le kell mondanotok erről?2012. jan. 17. 20:48
1/24 anonim válasza:
Örülnünk kell minden apró örömnek az életben.. másképpen már rég öngyilkosak lennénk.
3/24 pqpqpq válasza:
miert kene le mondani barmirol is?
a szepseg relativ
hany eves vagy?
4/24 anonim válasza:
3x évesen majd rájössz hogy kutyát nem érdekli. az is ugyanolyan büdöset szarik. és legalább nagyobb az esélyet hogy nem fogja valamelyik haverod lenyulni :D
5/24 anonim válasza:
Én azon vagyok, hogy legyen... majd a halálom előtt lemondok róla, addig nem.
6/24 anonim válasza:
Én megoldottam, hogy legyen. És lett. Van.
7/24 A kérdező kommentje:
22. Amúgy nem hiszem. 3x évesen erre sztem az jön rá, aki már elég szép lányt megkapott ahhoz, hogy más más legyen neki a fontos. De aki ezt sosem éli át, az ugyanúgy sóvárog egész életében, szerintem...
2012. jan. 17. 20:52
8/24 anonim válasza:
Szerintem inkább a saját korlátaitokon tegyétek túl magatok...
9/24 anonim válasza:
Ugye te nem nevezed férfinek magad?
Nem a kinézeted, nem az anyagi helyzeted a gond, hanem a hozzáállásod.
Egyébként is. Definiáld kérlek a "szép lány" szókapcsolat jelentését!
10/24 pqpqpq válasza:
22 evesen en sem tartottam szepnek magam
de aztan ra jottem hogy az nem is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!