Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő olyankor, ha mondjuk megtetszik egy lány a buszmegállóban vagy buszon?
Figyelt kérdés
Leszólítani gondolom nem lehet, de eléggé zavar, hogy a hormonjaimon meg az ismerkedési vágyamon nem tudok urrá lenni. Ismerkedős helyekre nem tudok járni, mert nagyon egy barátom/haverom sincsen. Mit tegyek, hogy ez a buszmegállós izé elmúljon?2012. jan. 17. 14:13
11/15 anonim válasza:
15:11! A "jól kinézés" relatív. Nem azt mondom, hogy ápolatlan legyen, de mi az, hogy jól kinézni?! Ami neked jól néz ki, az nekem lehet, hogy nem...
12/15 anonim válasza:
Ja, és mint NŐ mondom ezt, tehát biztos infó;)nekem pl. sohasem tetszettek a "hivatalosan" is jóképű fiúk...
13/15 anonim válasza:
Relatív, ez igaz, de mégse :) Van aki sok lánynak tetszik, van aki néhánynak, és van aki senkinek.
15/15 anonim válasza:
Menj oda hozzá, kezdj el vele beszélgetni, hova megy, ilyesmik, ha érdekled, akkor jönni fog magától a téma:) Engem abszolút nem zavar, ha leszólítanak. De! ha valakivel összetalálkozik a tekintetem, reflexből elrántom, függetlenül attól, hogy mit gondolok az illetőről. Szóval ne az alapján ítéld meg, hogy bejössz-e valakinek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!