Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány mit tegyek vagy ne tegyek?
Figyelt kérdés
Osztálytásam, de én túl félénk vagyok, hogy mekérdezzem vagy , hogy bármit lépjek. Eddig nem sokat beszélgettem veleés most nem tudom mit tegyek?!?!?!2009. máj. 26. 20:04
1/3 anonim válasza:
MSN, aztán hívd el fagyizni... stb
utána meg este sétálni, a többi meg majd jön
2/3 anonim válasza:
Hát..én speciel annak a híve vagyok hogy nem kertelek:)
am sztem kezdj el vele beszélggetni...én nem msnen tenném, mert az szeméyltelen, de ha eléállsz és beszégettek, vagy pl. hívd el őt valahova ahová pár haverral mentek...ott biztos lesz közös téma is
csak egyszer kell elkezdeni...
3/3 anonim válasza:
hívd el este felé sétálni:) vagy kérd meg hogy segítsen valamiben:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!