Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jaj már nem tudom hogy mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jaj már nem tudom hogy mit tegyek. Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

van egy srác akivel már jó ideje msnen beszélek és csak 2szer taliztunk,mert nem a közelben lakik.vonattal 2 óra na és mikor szombaton taliztunk másodszor,akkor nem közelitett meg semmi olyat nem csinált,mintha érdekeltem volna.nem értem.most akkor tetszem neki??hát félénk azt tudom meg mondta hogy idő kell neki de akkor is.már pár hónapja ismerem,meg igaz hogy csak 2x taliztunk de akkor is.meg fel sem hív,én esetleg irok neki neten vagy sms-t.mert szerintem valamennyire tetszem neki meg nekem is de ennyire nem lehet félénk!!csak hát a mai fiúk már nem olyanok mint régen voltak...

meg sokat sétáltunk meg beszéltünk,kézfogás meg többi nuku.jó én is félénk vagyok de most én fussak utána???

mert azóta fel sem hivott:(

türelmetlen vagyok azt tudom de ő meg várni akar.nem volt még barátom:( és ő tetszik is de hát...szeretném a kapcsit lehet ő is de igy...???elvileg msnen ma beszélünk...remélem.

normális válaszokat írjatok!!!!

köszönöm!!! 19/l

2009. máj. 26. 16:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő nem kezdeményez, akkor kezdeményezz te. Szerintem egyértelmű hogy kicsit félénk a srác. Vagy esetleg beszéld meg vele. Mond meg neki hogy te komolyabbra gondoltál és hogy ő mit szeretne. Tudom várni... De szerintem akkor is kérdezd meg tőle, mert ha akar valamit akkor legyen, de ha nem akar semmit akkor most mondja meg ne azután amiután eltelt az a "várakozás".
2009. máj. 26. 16:16
 2/8 A kérdező kommentje:

hú köszi de már mondtam neki h. miért nem ő de mondja hogy ő félénk... meg lehet ma beszélünk,de azért jó lenne már valami:)

még irjatok!

2009. máj. 26. 16:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is kezdeményezz te , mert nekem úgy tűnik ő nemfog.

de előszer meg kellene győződnöd róla hogy tényleg tetszel-e neki és érez-e vonzalmat irántad.

ha igen,szerintem már lépett volna.

egyébként én nem vagyok a távkapcsolatok híve , főleg ha (még) nem is komoly a dolog.

bár ha még kétszer találkoztatok elmegy hogyha nem volt csók meg stb.

beszélj vele:)

2009. máj. 26. 16:21
 4/8 A kérdező kommentje:
persze beszélek vele ez a minimum.meg hát szerinte kedves vagyok helyes és szeretne talizni szóval lehet lesz valami.akkor kezdeményezzek én??hát próbálok:)
2009. máj. 26. 16:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy barátnője van? Vagy fűz mást is. A hapsik is jobban szeretik azt, aki elérhető távolságban van, de azért talonban tartogatnak lányokat. Ez jó szöveg, hogy félénk, de az ember ált. addig az, amíg nem tudja egyértelműen, hogy befutó. Szerintem ő ezt már tudja, csak azt nem, hogy mit akar kezdeni veled
2009. máj. 26. 16:30
 6/8 A kérdező kommentje:
hát én is kérdeztem tőle,de nem és már ezerszer megkérdeztem tőle és nem.de már nem tudom mit csináljak
2009. máj. 26. 16:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Megmondom én mit csinálj:)

A leírásod alapján látszik,hogy bejössz a srácnak,és valószínű szeretne veled kapcsolatot,csak hát félénk...van ilyen.Ezért nyugodtan kezdeményezz nála te.Ha legközelebb találkoztok,fogd meg a kezét bátran és mondd meg neki,hogy te többet szeretnél.Erre biztos el fog pirulni és azt fogja mondani,hogy hát ő is többet szeretne.És ennél a pontnál jöhet egy csók is akár.Onnantól nem lesz gondod:D

Géb

2009. máj. 26. 16:55
 8/8 A kérdező kommentje:

húúúú nagyon köszi örültem ennek a válasznak:D:D

látom te értesz az ilyen dolgokhoz:):)

nagyon köszi mindenkinek és megfogadom akkor a tanácsod:)

2009. máj. 26. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!