Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasikat akik bejonnek, jeloljem be facebookon? Irjak rajuk? MIT IRJAK?
Ha engem egy ismeretlen lány bejelöl, akkor mindig rákérdezek, hogy honnan ismerjük egymást. Volt már ilyenből randim.
Személyesen pedig beszélni kell. Lehetsz akármilyen csinos, hogy a személyiséged taszít. Ez persze fordítva is lehet.
Azt semmi esetre se mondd ki, hogy tetszik! A pasik 1% nem élne vissza ezzel.
Tudsz valamit a srácról?
tegnap 12:31
Menj oda hozzá és mondd meg h azt hallottad h ő jó úszó és mivel vasárnap mennél usziba így elkísérhetne és megtaníthatna úszni. Ha nemet mondana akkor mosolyogva mondd neki h ha esetleg meggondolta magát akkor ott megtalál, majd mosolyogva továbblibbensz. Ha nem kellesz neki akkor bekaphassa! :D
Én azért nem vetném el annyira ezt az FB dolgot, én innen gyakiról ismerem a barátnőmet, 2 éve ismerkedtünk össze... :)
Beszélj vele 1-2szer, utána találkozzatok, ne a járás lgyena célod, hanem hogy ő kezdeményezzen. Ha te szeded fel az már rég rossz, csak mutasd meg neki hogy létezel, és nyitott vagy :)
Írj ha van vmi történés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!