Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek a helyzettel?
Szakítottam a barátommal egy csúnya incidens után. Hiányzik nekem, és rossz nélküle, de hosszútávon így jobb lesz. A nagyobb gond ott jön, hogy egy közös ismerősünk 'barátunk' nagyon sok időt tölt velem, segít, és nagyon aranyos velem. Tartja bennem a lelket. Csak félek, ha többet akarna, én még nem tudnék vele lenni. Vagy esélyes a szakítás utáni új kapcsolat rövid időn belül? Mert jó lenne, szeretném, de nem szeretnék a fiúval szórakozni.
17L
ha hagyod hogy közeledjen de nem jelzel vissza kb 2-3 hét alatt elalszik benne a tűz és utána barátok maradtok de nem fogsz neki már tetszeni.. én is ilyen srác vagyok hogy vigasztalok és pár hét és utána leszarom a csajt mikor rendbe jön de addig vonzódom hozzá meg járni akarok vele de nem mondom el neki... :-/
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!