Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen lehetőségeket ismertek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lehetőségeket ismertek melegek számára?

Figyelt kérdés
Én debreceni vagyok. A társkereső oldalakat nem találom hatékonynak.
2012. jan. 11. 15:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is debreceni vagyok, és úgy tudom, hogy a Csapó utcán a shopban működik mozi melegeknek, meg rendezvényeik is vannak, ott esetleg lehet, bár az meg csak a testiségről szól ugye.

25/F (hetero)

2012. jan. 12. 11:55
 12/18 A kérdező kommentje:

A csapó utcai hely csak a testiségről szól, igen, az meg engem nem érdekel.

A QAF nekem is tetszett anno. - Az oldalas dolgon még gondolkodok, nem is rossz ötlet.

2012. jan. 12. 13:36
 13/18 anonim ***** válasza:

már szinte minden ötletet kimerítettek de am chat.hu-n is próbálkozhatsz..vagy hátha itt gyak kérdésen ír neked...meg láttam itt oylan nevűt akinek "gay" volt a nevébe..szóval akár itt is ismerkedhetsz

16/f (meleg)

2012. jan. 15. 18:40
 14/18 A kérdező kommentje:

a chat.hu-n korábban már próbálkoztam, de agyrém =)

hát ki tudja, lehet, hogy még itt is lehet ismerkedni :-)

de azért ebben annyira nem hiszek

köszi amúgy

2012. jan. 15. 20:08
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Lehűlés.
2012. jan. 15. 20:09
 16/18 anonim ***** válasza:

planetromeo-t nézted már? mondjuk én 2 hónapja lassan h. fent vagyok és mindeddig nem nagyon találtam normálisat.

20/F

2012. jan. 20. 03:30
 17/18 A kérdező kommentje:

néztem már :)

hát igen

2012. jan. 23. 14:59
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
debrecenben nincs SZDSZ?
2012. febr. 4. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!