Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ronda fiúk nem szeretnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda fiúk nem szeretnétek visszaállítani az 1800-as évekbeli dolgokat, hogy megvehettél egy nőt aki tetszett neked és nem maradtál egyedül?

Figyelt kérdés
Mert én is ronda vagyok és nem jutok lányhoz, akármit is teszek. Akárhány egyetemet végzek(már 2 van meg 1 fősuli), nincs is rossz munkahelyem, még sincs nőm és nem is volt, és így 30 fele elég rosszul esik a dolog. Pedig teszek érte, hogy legyen, de a külsőm miatt nem jutok el odáig, hogy összejöjjek valakivel. Jó lenne visszaállítani azokat a régi szép időket, mikor meg lehetett venni egy lányt. Lehet ez fáj a lányoknak, meg már a 21. sz-ban élünk, de máskülönben nem lesz barátnőm soha. Nem szoktam itt sírni, de most már muszáj megtennem a 40. durva elutasítás miatt.
2012. jan. 10. 19:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/87 anonim ***** válasza:

A maradék kínos kérdésekre csakazértsem sikerült válaszolni, mert nem olyan eredmény jött volna ki, ami tetszett volna neked, hát sajnálom, ez az ostobaság netovábbja. Aztán: a lány mond egy jelenséget, ami vele megesett, veled nem esett meg, tehát a jelenség nem létezik? És még te vagy egyetemista? Komolyan, enné 4 évesen már több eszem volt, nem csoda, ha nem kellesz így senkinek. A butaság kiül az arcra is (: És az előbb megvolt, mint a rondaság.

De nem is ez a baj, legyél egy ostoba, buta, ronda, magányos segg@rc, csak NE szemeteld tele folyamatosan a fórumot a hülyeségeiddel! Olyan vagy, mint egy gép, csak mondja, mondja, mondja... mindegy, mit hoznak fel az ellenoldalról, könyvtárakat lehetne azokkal megtölteni, de ami nem tetszik neki, arról nem vesz tudomást. Tudodmit, te nem is akarsz nőt igazán, te ezt már élvezed. Ha nagynehezen lenne egy nőd, nem írogathatnád folyton be a baromságaidat, sőt, be kéne látni, hogy tévedtél, amit az ilyen ostobák nem szoktak. Rég nem vagy ép agyilag.

Érik már nagyon az a rondatali...

2012. jan. 11. 18:17
 72/87 A kérdező kommentje:
Mondjuk ezt a buszon melléd ülős dolgoz hagyjuk, mert van jó képű ismerősöm és mellé sem nagyon ülnek le a lányok. Abszolút nagy az igényük, még a jóképűeket is megrostálják.
2012. jan. 11. 18:18
 73/87 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes. Ennél a kérdésnél minden "férfinek" világfájdalma van. Remélem nem szakadtok meg. Nem kellene sajnáltatni magatokat. Állítólag hímnemű társaink kaptak egy olyan "dicső" elnevezést, hogy az "erősebbik nem". Úgy látom hamarosan ezt az állítást megdöntjük, lányok! :D

Az előbb olvastam a "csúnya lány-fiú párost", erre rögtön jön a válasz, hogy akkor mégsem lehet olyan csúnya a srác. Emberek vagyunk azt hiszem. Megérthetnénk végre a példák fontosságát: akármennyi hasonló kérdés is van már ezen az oldalon, ők még akkor is biztatni szeretnének titeket. Amúgy sem értem, miért rögzült ez az ún. "külsőre megy minden csaj, a belsőt meg lesz...ák". Bármelyik lány/nő mondja itt nektek, hogy van olyan, akinek nem számít annyit a külső és vannak "csúnya" párok is, meg azt is lehet nektek mondani, hogy ott van egy társkereső oldal, tessék. De mindenre van kifogás.

Egyszerű pszichológia (még a saját, "kissé" buta agyammal is felfogom): egy bizonyos dolgon gondolkodsz (vegyük most ezt példának, hogy miért nincs barátnőtök stb), találsz egy indokot: ronda vagy. Lehet ez nem így van vagy nem annyira igaz ez a külsődre, de ezt egy idő után, ha sokszor ismételgeted, rögzül. Az agyad automatikumosan azt fogja mondogatni, hogy ronda vagy. Ezután önbizalom hiányos leszel és tádám: itt a bibi. Nem fogsz próbálkozni lányoknál, egyre félénkebb leszel, aztán azon kapod magad, hogy ott vagy egyedül és társaságban már nevetni sem tudsz úgy, mint régen.

Amúgy kíváncsi lennék most már én is, hogy a kérdezők többsége, milyen lányoknál próbálkozik, valamint NÁLA mennyire számít a külső. (NEM, nem mondhatjátok, hogy jajj, semennyire sem, mert nekem az számít, hogy kedves, aranyos legyen és tudjon főzni... példa kilőve. Olyan hazugság lenne, hogy a tízemeletes összes emelete rátok szakadna.)

17/L

2012. jan. 11. 18:40
 74/87 anonim ***** válasza:
15%

"Bármelyik lány/nő mondja itt nektek, hogy van olyan, akinek nem számít annyit a külső és vannak "csúnya" párok is, meg azt is lehet nektek mondani, hogy ott van egy társkereső oldal, tessék. De mindenre van kifogás."

Inkább a saját szememnek hiszek, mint a gyikra írogatóknak, akiket nem is ismerek.

"Az agyad automatikumosan azt fogja mondogatni, hogy ronda vagy. Ezután önbizalom hiányos leszel és tádám: itt a bibi."

Nekem nem az agyam mondogatja h ronda vagyok, hanem mások, többek között a lányok, akiknél próbálkozom. Pont emiatt nincs önbizalmam.

"Amúgy kíváncsi lennék most már én is, hogy a kérdezők többsége, milyen lányoknál próbálkozik, valamint NÁLA mennyire számít a külső. (NEM, nem mondhatjátok, hogy jajj, semennyire sem, mert nekem az számít, hogy kedves, aranyos legyen és tudjon főzni... példa kilőve. Olyan hazugság lenne, hogy a tízemeletes összes emelete rátok szakadna.)"

Tudom, nektek lányoknak ez elképzelhetetlen, de nekem pl egyáltalán nem számít a külső, csak annyiban, h ne legyen magasabb nálam. Próbálkoztam már olyan lányoknál is, akik legalább olyan csúnyák, mint én. Nekik se kellettem.

2012. jan. 11. 18:50
 75/87 anonim ***** válasza:
100%
az önsajnálat már kifolyik a képernyőn. ha a pasik ennyire tökéletesek, a csajok meg ennyire felszínesek, legyetek melegek! akkor a saját tökéletes, nem felszínes nemetekkel élvezkedhettek:)
2012. jan. 11. 18:58
 76/87 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem meg mindenki a saját sorsáért felelős. Ha sosem volt barátnőtök, arról csak is ti tehettek és meg is érdemlitek azt. Miért nem veszitek észre magatokat tutyimutyi, önsajnáltató, mazochista kis görények?

Mégis mit vártok ettől a kérdéstől? Majd valaki megszán titeket? NINCS INGYEN VACSORA!!!! Érdekes, hogy ennyi egyértelmű válasz se elég, hogy elkezdődjenek forogni az agykerekek. Változtatni képtelenek vagytok, nem is akartok, akkor miről beszélünk???

Tökéletesnek hiszitek a belső tulajdonságaitokat, pedig szánalmas és borzalmas emberek vagytok. Kit érdekel ezek után a külső?

2012. jan. 11. 21:48
 77/87 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem nem kell ezen parázni! Énnekem se volt soha nőm és nem is fogok sose odamenni senkihez, hogy randit kérjek. Egyszerűen nem kell foglalkozni vele és kész! Ha ronda vagy és nem tudsz csajt szerezni foglalkozz mással és ennyi a történet!
2012. jan. 11. 22:15
 78/87 anonim ***** válasza:
utolsó: végre egy normális hozzáállás.
2012. jan. 11. 22:52
 79/87 anonim ***** válasza:
78%

Amúgy ami szerintem furcsa, hogy ha egy lánynak nem tetszetek, egyből arra van fogva, hogy biztos azért, mert csúnyák vagytok.

Elmondom, hogy velem mi történt most szilveszterkor. Alapvetően nem tartom magam egy olyan nagyon szép lánynak. Házibuliban voltunk, ahol egy eszméletlen aranyos, helyes srác kerülgetett egész éjjel. Folyamatosan engem nézett, jött utánam beszélgetni. Az interneten ráírtam a buli után (azért a neten, mert csak barát barátja, mi soha nem találkoztunk még, nincs közös pont, ahol összefutnánk). Cseszik válaszolni, mindig van valami kifogása. Most akkor hirtelen én is megcsúnyultam? Lényeg a lényeg, nem kell mindent a kinézetre fogni, annyi minden miatt lehet még koptatni valakit.

2012. jan. 11. 22:58
 80/87 anonim ***** válasza:
Köszönöm. Ha valami nem megy vagy az ember érzi, hogy nem fog menni akkor erőltesse szerintem. Én is így vagyok ezzel a randizás terén. Én nem félek a magánytól. Ha valaki csak azon rágódik, hogy ő csúnya és nem kell senkinek akkor csak depis lesz és a saját életét keseríti meg ahelyett, hogy lekötné magát más dolgokkal amit akár még hasznosítani is tudna és az élete jobb lehetne.
2012. jan. 11. 23:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!